Western Digital yeni depolama ürünlerini tanıttı

Ersin Kılıç 10.05.2022 - 10:38
Depolama çözümleri konusunda çalışmalarına devam eden Western Digital, dün akşam saatlerinde düzenlediği etkinlikte yeni ürünlerini tanıttı.

Depolama ürünleri denince akla gelen ilk firmalardan birisinin Western Digital olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce firmanın bu konuda ne kadar başarılı olduğunu WD Black SN850 inceleme içeriğimizde de bahsetmiştik. İşte WD dün akşam saatlerinde düzenlediği "What's Next" isimli bir sunum ile yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Bu sunumda bulut depolama için tasarlanan 22TB CMR ve 26TB SMR HDD'lerin yanı sıra yeni Gen 4 NVMe SSD, WD_Black SN850X NVMe SSD ve WD_Black SN850X NVMe SSD modelleri de tanıtıldı. Ayrıca içerik üreticilerinin işini bir hayli kolaylaştıracak bir modüler SSD ekosistem duyurusuna da imza atıldı. Duyurusu yapılan ürünler ve firmanın yaptığı açıklama şu şekilde;

Western Digital yeni depolama ürünlerini tanıttı

Western Digital yeni depolama çözümlerini tanıttı

Western Digital bugün, Ritz-Carlton San Francisco’da gerçekleşen ve dünyanın pek çok yerinden online olarak katılım sağlanan What’s Next Western Digital etkinliğinde, verilerin kullanımından yararlanarak verinin potansiyelini ortaya çıkarma misyonunu detaylıca anlattı. Şirket liderleri tarafından yapılan bir dizi önemli konuşmada Western Digital ayrıca, hem bireysel hem kurumsal tarafta veri kullanma yöntemlerinden aldığı ilhamla, bir sonraki adımı belirlemek için HDD ve Flash dünyasında çığır açacak inovasyonları da açıkladı.

Yeni ürünler

50 yılı aşkın süredir sektör lideri teknolojiler tasarlayarak sahip olduğu uzmanlıkla Western Digital; bulut, kurumlar ve son tüketiciler için yeni flash ve HDD ürünlerini tanıttı.

Western Digital yeni depolama ürünlerini tanıttı

  • Bulut: Western Digital, sektörün ilk 22TB CMR ve 26TB SMR HDD’leri ve yeni yüksek kapasiteli PCIe Gen4 NVMe SSD ailesi de dahil olmak üzere, bulut müşterilerinin katmanlı depolama çözümlerini daha verimli şekilde tasarlamalarına ve altyapılarından daha fazla değer üreterek artan veri hacimlerinin yönetimini desteklemek üzere yeni, güçlü veri depolama çözümlerini pazara sundu.
  • Nasıl Çalışıyoruz?: Yeni PCIe Gen4 Western Digital PC SN740 NVMe SSD, hibrit çalışma modelinin benzersiz ihtiyaçlarını karşılıyor ve ince, hafif, düşük güç tüketen bir tasarımda 5,150MB/s’ye[2] varan sıralı okuma hızıyla bilgi işlem deneyimini yükseltiyor. 
  • Yaratıcılık: Western Digital, yeni SanDisk® Professional PRO-BLADE™ Modüler SSD Ekosistemini tanıttı. Yüksek çözünürlüklü içeriği yakalama, aktarma ve koruma yönünde giderek artan talepleri karşılamak için tasarlanan PRO-BLADE çözümleri, profesyonellerin aktarımlarda zamandan tasarruf etmelerini, aynı kapasiteli çözümlerle paradan tasarruf etmelerinin yanıs sıra, ekipmanlarının hem hacminin hem de ağırlığının azalmasını sağlıyor.
  • Oyun: Western Digital ödüllü WD_BLACK oyun portföyüne yaptığı iki eklemeyi duyurdu. Performans ve stili göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni WD_BLACK™ SN850X NVMe™ SSD ve WD_BLACK™ P40 Game Drive SSD, oyunculara en iyisini yapmaları için onların oyun deneyimlerini yükseltmek üzere daha fazla seçenek sunuyor. 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 17:18
WD çok kaliteli abi. 2013 te aldığım Harici 1 TB WD My Passport un kullanım süresi 9 yıl olmasına rağmen canavar gibi. Bu 9 yılın 5-6 yılını aktif bir şekilde kullandım. WD efsanedir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 11:16
Sandisk , Western Digital bünyesinde mi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Western Digital yeni depolama ürünlerini tanıttı
İlginizi Çekebilir