What Remains of Edith Finch, iOS cihazlara geldi

Eren Eroğlu 17.08.2021 - 12:48
Annapurna Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen ünlü yürüme simülatörü What Remains of Edith Finch, App Store'a geldi.

Giant Sparrow ekibi tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive'in yayıncılığını üstlenmiş olduğu yürüme simülatörü türündeki en ünlü oyunlardan bir tanesi olan What Remains of Edith Finch, artık App Store'da yer alıyor. Dün sabah saatlerinde resmi Annapurna Interactive Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi ile, oyunun App Store'da erişilebilir olduğu bildirildi. iOS cihazlarınızdan satın alıp oynayabileceğiniz ünlü yapımın ülkemizdeki fiyat etiketi 47 TL olarak yer alıyor.

What Remains of Edith Finch, iOS cihazlara geldi

Washington eyaletinde yaşayan bir ailenin tuhaf hikâyelerini konu alan yapımda, Edith olarak devasa Finch evini keşfe çıkıp aile tarihi ile ilgili daha fazla ayrıntı açığa çıkardıkça aile üyelerinin hikâyelerini araştırıyor ve neden aileden geriye bir tek Edith’in kaldığını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Türünün en ünlü yapımlarından bir tanesi olan oyun, bizlere oldukça gizemli bir macera sunuyor.

What Remains of Edith Finch, iOS cihazlara geldi

Ülkemizde 47 TL'den satışa sunulmuş olan yapım, maalesef Türkçe dil desteğine sahip değil. Yürüme simülatörü türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan What Remains of Edith Finch'i hâlâ deneyimlemediyseniz, iOS cihazlarınızdan rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunu satın almadan önce cihazınız ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizi de tavsiye ederiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2021 08:03
Bu oyun hayatımda gördüğüm en güzel hikayeye sahip oyun. Şimdi başka güzel hikayeli büyük oyunlar sayacak herkes ama bu oyun gerçekten farklı hikayeleri farklı şekillerde anlatıyor ve bu da onu diğer oyunların önüne geçiriyor. Benim fikrim bu yönde. Daha fazla değer görmesini isterdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
What Remains of Edith Finch, iOS cihazlara geldi
İlginizi Çekebilir