Windbound'un yeni oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 5.07.2020 - 16:44
5 Lives Studios tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanacak olan hayatta kalma temalı macera oyunu Windbound'un 20 dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı.

Geliştirici 5 Lives Studios ve yayıncı Deep Silver, hayatta kalma macera oyunu Windbound için 20 dakikalık oyun içi görüntülerin gösterildiği oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan videoya baktığımızda keşfedilmemiş bir adada mahsur kalan yalnız bir kazazedeyi görüyoruz. Denizde şiddetli bir fırtınaya yakalanmış ve kabilesinden ayrı düşmüş bir savaşçıyı yöneteceğimiz oyunda gizemli bir cennet olan Yasak Adaları keşfediyoruz.

Windbound'un yeni oynanış videosu yayınlandı

Windbound'un yeni oynanış videosu yayınlandı

5 Lives Studios tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanacak olan hayatta kalma temalı macera oyunu Windbound'un 21 dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı. Oyunda tekne, yiyecek ya da alet olmadan, sadece hayatta kalma arzusu ve becerisi ile, bu güzel adanın zengin kaynaklarını ortaya çıkarın. Avlanmak ve doğanın vahşi ve olağanüstü yaratıklarına karşı kendinizi savunmak için aletler ve silahlar üretin. Daha çok adayı ve üzerlerindeki dağınık halde bulunan harabeleri keşfederken geçmişin sırları ve geleceğe dair işaretler ortaya çıkacaktır. Hepsinin ardındaki gizemi çözerseniz, evinize giden yoldan daha fazlasını bulabilirsiniz.

Temel Özellikler

• Derinlerdeki Sırları Açığa Çıkarın: Kişisel bir yolculuğa çıkın ve her biri cennet gibi olan gizemli ve beklenmedik neticelerin anahtarını barındıran Yasak Adaların tarihini keşfedin.

• Uçsuz Bucaksız Yerleri Keşfedin: Her biri farklı vahşi yaşamı, manzaraları ve yüzleşecek zorlukları olan adalarda ilerleyerek ufka doğru yolculuk edin.

• Doğada Hayatta Kalmayı Öğrenin: Vahşi hayvanları avlamak ve teknenizi geliştirmek üzere her çeşit alet ve silah üretmekte kullanabileceğiniz kaynaklar bulmak için adaların el değmemiş arazilerini araştırın. Kaynaklar azaldığında yelken açmalısınız.

• Kusursuz Deniz Aracınızı Oluşturun: Tekneniz bu yolculuktaki kilit yoldaşınızdır. Bir adadan diğerine geçerken azgın suları aşmak için kendi özel teknenizi itinayla hazırlayın. Teknenizi fırtınalı rüzgarlara, hırçın dalgalara ve ölümcül deniz canlılarına karşı koyacak şekilde tasarlayın.

Steam ve Epic Games Store mağazalarında 109 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılan Windbound, 28 Ağustos 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 03:29
Hoş güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Windbound'un yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir