Witcher 3 PS5 ve XSX sürümü ne zaman çıkacak?

Alparslan Gürlek 31.03.2021 - 11:11
The Witcher 3 PS5 ve Xbox Series X / S sürümü için CD Projekt RED, bu yılın ikinci yarısını işaret ediyor. Yeni nesilde Witcher baya keyifli olacaktır.

CD Projekt RED'in en sevilen oyunlarından biri olan Witcher 3 PS5 ve Xbox Series X güncellemesi için CD Projekt'ten yeni tarih geldi. Salı günü yayınlanan bir videoda şirket ileriye dönük stratejileriyle ilgili yeni açıklamalar yaptı. Bunlar arasında beklentilerimizi şekillendiren, hayal kırıklığına uğratan ve heyecanlandıran birçok açıklama yer aldı. The Witcher 3 - Wild Hunt için yeni nesil güncellemesinin geleceği tarih ile ilgili daha net bir aralığa sahip olduk.

Witcher 3 PS5 ve Xbox Series X güncellemesi yolda

The Witcher 3'ün yeni nesil sürümü PC, Xbox Series X / S ve PlayStation 5 için bağımsız bir ürün olarak duyurulacak. Aynı zamanda oyuna PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında sahip olan kullanıcılar için de ücretsiz bir güncelleme olarak piyasaya sürülecek. Söz konusu güncelleme, 2021'in ikinci yarısında yayınlanacak.

Witcher 3 PS5 ve Xbox Series X / S portu, bu yılın başlarında THQ Nordic ana şirketi Embracer tarafından satın alınan, aynı zamanda oyunun Switch portunu da yapan Saber Interactive tarafından geliştiriliyor. Saber Interactive'i ayrıca Crysis Remastered oyunundan da hatırlayabilirsiniz.

Eylül 2020'de "yeni nesil" PC sürümü hakkında konuşan CD Projekt'in iş geliştirme başkan yardımcısı Michal Nowakowski, yarıtımcılara gelişmiş görsel kalite ve ek özellikler içereceğini söylemişti.

"Görsel kalitenin yanı sıra birkaç ekstra içerik de ekleyecek bir güncelleme olacak, tabi ki kullanıcılardan bir yama için ücret istemeyeceğiz. Onlar sadece indirip oyunlarını geliştirecek, ama biz ekstra bir para istemiyoruz" demişti.

Witcher 3 PS5 ve XSX sürümü ufukta göründü

Oyun eğer bilgisayarınızda yüklüyse, basitçe bir güncelleme sayesinde oyununuzu yeni nesil bir deneyime çevirecek. Hatta buna Witcher 3 Remastered da diyebiliriz. Şirketin başkanı Kicinski, ayrıca  yatırımcılara Wild Hunt'ın yeni nesil sürümünün, oyunun yaşam döngüsünü uzatmaya çalışmak için çıkartıldığını da söyledi. Dünyanın en çok ödül alan -artık- ikinci oyunu olan Witcher 3, Mayıs 2020'de beşinci yaşını kutladı ve yaklaşık 30 milyon kopya sattı.

Kicinski "Bu kararın arkasındaki en önemli şey, oyunun yaşam döngüsünü uzatmak" dedi. "The Witcher 3 hala harika satıyor ve en son oyunlarla -ya da piyasaya sürülecek oyunlarla- eşit olarak güncellenmesinin bir sonraki satışlar açısından büyük bir avantaj olduğuna inanıyoruz."

En sevilen RPG'lerden biri olan Witcher 3 PS5 ve Xbox Series X / S için bu yılın sonunda yeni bir güncellemeyle karşımıza çıkacak. Sekizinci kez başlamak için bir bahane arıyordum. Peki sizler ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 12:11
Series X 'in donanımsal özelliklerini baz aldığımız zaman tüm oyunlar series x de daha keskin daha net daha parlak daha canlı daha native gözüküyor,,ps5 sadece özel oyun çıkaracağı zaman oynanmalı ps5'in eksi bir tarafıda konsol bazı sebeplerden dolayı teraflops düşmesi yaşıyor 9.2 ye geriliyor
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2021 22:23
Bu muhabbetler kaldı mı?
Ps5 tüm oyunlarda XSX i tokatlıyor bu nesnel bir şey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Witcher 3 PS5 ve XSX sürümü ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir