Wolfteam 4. yılını kutladı

Merlinin Kazanı 14.11.2013 - 15:21
4 gün süren kutlamalar boyunca, harika etkinlikler ve kampanyalar
Türkiye’nin en popüler MMO-FPS oyunu olan ve popülaritesini geçtiğimiz haftalarda aldığı GameX ödülüyle bir kez daha kanıtlayan Wolfteam, 4. yılını kutladı.

Wolfteam 4. yıl kutlamaları yapılan etkinlikler ve dağıtılan büyük hediyelerle büyük ilgi gördü. Etkinlikler süresince tam 8 oyuncu Wolfteam’den Nokia Lumia kazandı. 4. yıl kutlamalarına özel gerçekleştirilen canlı yayın içerisinde de birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı.

Twitter üzerinden yapılan ‘Soru-Cevap’ etkinliğinde oyuncular, Gameekstra.com’un sponsorluğunda özel oyun klavyeleri, özel oyun fareleri kazandı. Ayrıca Wolfteam’in 1 şanslı oyuncusu da iPad Mini’nin sahibi oldu.

Wolfteam Dünya Ve Türkiye Gündeminde Trendtopic Oldu
Kendi kültürümüzün parçaları bulunan ve Türkiye’de ilk kez Türkçe seslendirmeyle sunulan online oyun olan Wolfteam, Türkiye’nin kültürel zenginliklerini dünya oyuncuları ile paylaştı. Wolfteam, Türkiye’nin en çok oynanan ve en çok oyuncuya sahip oyunu olduğunu 4. yılında bir kez daha kanıtladı. Twitter’da yapılan etkinliklerde Wolfteam, dünya gündeminde 2 kelimeyle, Türkiye’de ise 4 farklı kelimeyle trendtopic olmayı başararak uzun süre Twitter’ın gündeminde kaldı.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 05:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfteam 4. yılını kutladı
İlginizi Çekebilir