Wolfteam: All-Star’da Ustalar ve Çaylaklar için oylama başladı

Ersin Kılıç 2.12.2017 - 14:52
Wolfteam: All-Star mücadelesinde yer alacak oyuncula için internet üzerinden yapılacak oylama başladı.

Bu karşılaşmada yer alacak Ustalar ve Çaylaklar takımlarının oyuncuları ise internet üzerinden yapılan oylama ile belirlenecek. 24 Kasım 2017 tarihinde başlayan oyuncu seçimi oylaması 6 Aralık 2017 Çarşamba günü sona erecek. Takımlar yer alacak oyuncular için oylamalar ise https://joy.ac/allstar web sitesinden yapılıyor.

Wolfteam All-Star'da oyuncular nasıl seçilecek?

Ustalar takımında yer alacak oyuncular, Wolfteam Türkiye Kupası 2017 turnuvasına katılan ve en az çeyrek finale kadar gelebilen takımların oyuncularından seçilecek. Çaylaklar takımındaki oyuncular ise bu sezonki maçlarda öne çıkan ve göz dolduran oyuncular arasından seçilecek. Wolfteam severler her iki takım için 5’er oyuncuya oy verecek. En çok oyu alan oyuncular, Wolfteam: All-Star maçında mücadele edecek iki takımdan birinde yer almaya hak kazanacak. Oyunseverlerin oylamayı tamamlayabilmesi için mutlaka her iki takım için de 5’e oyuncuya oy vermeleri gerekiyor.

Wolfteam tutkunlarının takım oyuncuları için oy kullanma süresi 6 Aralık 2017 Çarşamba günü sona erecek. Oylamanın ardından bir araya gelecek takımların e-sporcuları antrenmanlarına başlayarak Wolfteam: All-Star maçına hazırlanacak. Büyük heyecana sahne olacak büyük final karşılaşması 14 Aralık 2017 Perşembe günü Online olarak oynanacak ve Wolfteam’in Youtube kanalından takip edilebilecek.

E-Spor’a 1 milyon dolar yatırım

Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, Netmarble Türkiye olarak 2017 yılında toplamda e-spor alanına 1 milyon dolar yatırım yaptıklarını, her yıl bu yatırımı ve e-spor takımlarına verecekleri ödül miktarını artıracaklarını söyledi. Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir Wolfteam oyununun severek oynandığını ve Espor aktivitelerine kitlenin çok iyi yanıt verdiğini ekleyen Şenyüz, “Wolfteam heyecanını yaşatmak için yeni turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz. 2018 yılında da Türkiye’de 10 şehirde turnuvalar düzenlemeyi planlıyoruz. Wolfteam: All-Star maçının da büyük heyecana sahne olacağını düşünüyorum. En iyi takım kazansın, her iki takımın oyuncularına başarılar diliyorum” diye konuştu.

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 17:03
elisya ço güzel oyuncu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 17:42
Dünyanın en kötü oyunu :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wolfteam: All-Star’da oylama başladı
İlginizi Çekebilir