Wonder Woman 1984 filminin yeni fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 7.12.2020 - 13:26
Patty Jenkins tarafından yönetilen ve Gal Gadot'un başrol olarak yer aldığı Wonder Woman 1984 filminin yeni fragmanı yayınlandı.

1980’lerin Wonder Woman’ının düşmanları Max Lord ve Cheetah yüzleştiği yeni macerasıyla izleyici karşısına çıkıyor. HBO Max'a özel olarak hazırlanan yeni fragman, Diana'nın süper kahraman hayatına ek olarak, Kaptan Steve Trevor (Chris Pine) ve Diana (Gal Gadot) arasındaki ilişkiye daha yakından bakmamızı sağlıyor. İlk olarak 25 Aralık'ta HBO Max'da yayınlanacak olan film, 15 Ocak 2021 tarihinde tüm sinemaseverlerle buluşacak. Patty Jenkins imzasını taşıyan devam filmi HBO Max abonelerine bir ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak.

Fragmanın arka planında çalan müziğine şöyle bir seslendirme eşlik ediyor: "Diana, bir gün tüm hayal ettiklerin ve daha fazlası olacaksın. O zaman her şey farklı olacak. Bu dünya henüz senin yapacaklarına hazır değil. Efsane olacaksın." Video, Diana'nın elini Steve'in uzatması ve ona sevgi dolu bir bakış atmasıyla sona eriyor.

Wonder Woman 1984 filminin yeni fragmanı yayınlandı

Wonder Woman 1984'ün HBO Max'a özel fragmanı yayınlandı

Yeni bir Wonder Woman çağı başlıyor. Patty Jenkins imzasını taşıyan filmin başrolünde birinci filmle büyük başarı elde eden Gal Gadot yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ve Connie Nielsen gibi ünlü isimler yer alıyor. Geoff Johns & David Callaham tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetici yapımcılığını Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo ve Wesley Coller üstleniyor. Filmin müzikleri ise, Dunkirk, Interstellar ve The Lion King filmlerinden tanıdığımız Oscar ödüllü bestekar Hans Zimmer'a ait. Warner Bros. Pictures ve Atlas Entertainment/Stone Quarry ortak yapımı olan filmin dünya çapındaki dağıtımı ise, Warner Bros. Pictures. tarafından gerçekleşecek.

Son olarak filmin Türkçe altyazılı yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Wonder Woman 1984 filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir