World of Tanks Steam sürümü topa tutuluyor

Alparslan Gürlek 29.04.2021 - 14:57
World of Tanks Steam platformuna geldi ancak eski oyuncular bu geçişten hiç memnun değil. Olumsuz inceleme yağmuru devam ediyor.

Ağır tanklar ve tank avcıları yavaş yavaş Steam'e ilerlerken mürettebat durumdan hiç memnun değil. World of Tanks Steam platformuna bugün geldi ve eski oyuncular bu geçiş konusunda bazı şikayetlerini dile getiriyor. Bunun bir nedeni olarak ise oyun, platformda olumsuz inceleme yağmuruna tutuldu.

World of Tanks Steam geçişi eski oyuncuları kızdırdı

Yıllardır kendi istemcisi üzerinden oyuncuları ağırlayan World of Tanks Steam platformuna da geldi. Yeni sürüm WoT'un istemcisiyle tamamen aynı mantıkta çalışıyor ve Steam ile mevcut PC oyuncuları arasında tam çapraz oyun desteği sunuyor. Ancak bir nokta var ki burada eski oyuncular geliştiriciye oldukça kızgın. Mevcut hesapları ile Steam'den oynamaya devam etmek isteyen oyuncular, ne yazık ki bunu yapamayacak. Oyun, ilerlemeyi WoT istemcisinden Steam'e taşımaya izin vermiyor.

Bu nedenle eğer oyuna Steam üzerinden devam etmek gibi bir düşünceniz varsa, sıfırdan başlamanız gerekecek. Topluluk tarafından bu konu oldukça yetersiz göründü ve eski oyuncular Steam'de oyunu topa tutmaya başladı. World of Tanks Steam incelemeleri an itibariyle "karışık" durumda ve olumsuz incelemelerin birçoğu "Yıllardır oynadığım oyuna Steam'den devam etmek istediğimde sıfırdan başlamamı söylüyor" gibi şikayetlerden oluşuyor.

World of Tanks Steam'de topa tutuluyor

Yine aynı geliştirici (Wargaming) tarafından geliştirilen World of Warships'in Steam kullanıcılarına mevcut hesaplarından devam etme seçeneği sunması göz önüne alındığında, World of Tanks Steam sürümü bu konuda sınıfta kalmış gibi görünüyor. Tabi geliştirici ekip önümüzdeki süreçte bu konu ile ilgili bir adım atmazsa...

Oyun Steam platformunda çıkışını kutlamak için 30 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında ilk galibiyette oyunculara 4X XP veren özel bir etkinlik başlatıyor. Ayrıca Wargaming, araştırma eğitimlerini hızlandırmak için ve ilk birkaç günde oyunculara yardımcı olmak için bir takım ödüller sunan yeni görevler ekledi. Ancak 10 yıldan uzun süredir kendi istemcisinde faaliyet gösteren ve buradan oyunu oynayan oyuncuların sıfırdan başlamak gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyoruz. Umarız ilerleyen süreçte geliştirici Wargaming bu konuda bir adım atar. Aksi takdirde olumsuz incelemelerin devamı gelebilir. Sizler de görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 15:27
Bence yapmaları daha iyi olmuş eskiden illa siteye girmemiz gerekiyordu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 13:04
Sırf bu taşıyamama sorunu yüzünden eski hesabımı silmek zorunda kaldım :( büyük hata uaptılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 11:50
WG yapmış yapacağını
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 05:16
bu oyundan uzak durun tam bir hile yuvası yapımcısı bile hile kullanırken yakalandı lanet bir oyun nede Rus oyunu hile ve hack inları işi ve bütün hile siteler rus para ile aylıık hile satılıyor ban yok kim kime dum duma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 00:38
burdaki yorumlar hikaye, yeni güncellemde bak nasıl oyunu bozuyolar otur izle
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Tanks Steam sürümü topa tutuluyor
İlginizi Çekebilir