World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi sızmış olabilir

Murathan Özlü 17.08.2022 - 03:23
World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi, ön yama tarihi ve Call of Duty Warzone 2 çıkış tarihi bir belge ile sızdırlmış olabilir

World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi, oyunun ön yamasının geliş tarihi ve daha bir bilgi, gizli kalması gereken, Blizzard'a ait olduğu iddia edilen bir belgede belirtilmiş. reddit'te yayılan ve WoWhead'in haberleştiği iddiaya göre, bahsi geçen belgede WoW'dan Diablo'ya kadar çeşitli çıkış/duyuru tarihleri yazıyor.

World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi Kasım sonu

Bahsi geçen görselin, onaylanmadığını, sahte olabileceğini belirtelim. Ancak görselde, bir kaç saat önce resmen açıklanan Wrath of the Lich King Classic pre-patch tarihinin yer aldığı gözüküyor. Blzizard, aynı görselde yazdığı gibi WOTLK Classic ön yamasının, 30 Ağustos tarihinde Classic sunucularına geleceğini duyurdu. Görselde, geçtiğimiz ay Alpha süreci başlayan WoW: Dragonflight'ın hem ön yama hem de dünya çapında başlayacağı tarihler de yer alıyor.

World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi
Görsele göre, Dragonflight ön yaması 25 Ekim Salı günü Amerika, 26 Ekim günüyse Avrupa suncuularına gelecek ve böylece Shadowlands eklenti paketi resmen sona ermiş olacak. Oyunun dünya çapında piyasaya çıkacağı tarih ise yalnızca bir ay sonra, 28 Kasım 2022 olarak belirtilmiş.

Diablo 4 ön siparişe Aralık ayında The Game Awards sırasında açılacak

Dökümanda dikkat çeken diğer isim ise şüphesiz Diablo 4. Blizzard'ın en çok beklenen oyunu olma ihtimali olan Diablo 4'ün çıkış tarihi ile ilgili büyük bir sessizlik hakim. Ancak bu dökümana göre, 8 Aralık 2022 gecesi, The Game Awards sırasında, Diablo 4'ün ön siparişlere açıldığının duyurusu da gelebilir.

World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi sızmış olabilir
Döküman World of Warcraft, Diablo ve Overwatch'a odaklanmış olsa da, çıkış tarihi henüz belirsiz olan Warzone 2'nin de çıkış tarihi eklenmiş. COD Warzone 2: Global Launch olarak belirtilen tarih, 16 Kasım, yani Modern Warfare 2'nin piyasaya çıkmasından yaklaşık bir ay sonrası gibi gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Dragonflight çıkış tarihi sızmış olabilir
İlginizi Çekebilir