World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic çıkış tarihi duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 25.07.2022 - 23:17
World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic çıkış tarihi hakkında yanlışlıkla sızdırıldığı iddia edilmişti. Bu söylentileri doğru kılan bir gelişme oldu.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde World of Warcraft Wrath of the Lich King Classic çıkış tarihi hakkında bazı sızıntılar ortaya çıkmıştı. Bu bilgilerin oyunun resmi internet sitesinden yanlışlıkla sızdığı düşünülüyordu çünkü bir anlığına sitede oyunun çıkış tarihi gözükmüştü. Bu sızıntı oyuncuları ne kadar heyecanlandırsa da resmi bir açıklama olmadığı için heyecanın yerini beklenti almıştı.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic çıkış tarihi 26 Eylül olarak açıklandı

World of Warcraft Wrath of the Lich King Classic, oyuncuları maceralarına Howling Fjord veya Borean Tundra’dan başlatacak.  Oyuncular Lich King'in düşüşüne kadar ki zaman dilimini tekrar yaşayacaklar. Ayrıca, 55 seviye oyuncular Death Knight sınıfını açabilecekler, ancak 2008'deki oyunun aksine hali hazırda başka bir seviye 70 karakteriniz olması gerekmeyecek. Blizzard World of Warcraft üyeliği önceden satın alan oyuncuların World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic'i ücretsiz olarak elde edebileceklerini açıklamıştı. Oyuna yeni gelecek ve oyunda bulunmayacak özelliklerde açıklanmıştı.

Bugün oyuncuları fazlasıyla sevindirecek bir gelişme yaşandı. Blizzard World of Warcraft'ın yeni oyunun 26 Eylül 2022 tarihinde piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ayrıca şirket World of Warcraft resmi YouTube hesabından bir tanıtım fragmanı da yayınladı. Bu tanıtım fragmanından sonra World of Warcraft: Dragonflight'ın bu yıl içinde piyasaya sürüleceği iddia edildi. Blizzard bu ayın başlarında Dragonflight alfa testini başlatmıştı.  Alfa'nın birinci aşaması, oyunun dört yeni bölgesinden biri olan Azure Span'ın soğuk zirveleri de dahil olmak üzere genişletmenin çeşitli özelliklerine odaklanıyor.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic çıkış tarihi duyuruldu

Ancak resmi bir açıklama olmadan bu genişlemenin ne zaman çıkacağı konusunda varsayım yapmaktan başka bir şey elimizden gelmiyor. World of Warcraft'ın baş yapımcısı Holly Longdale, yeni çıkacak WoW oyunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Longdale "Lich King Classic'in Gazabı'ndaki epik anlarda uçsuz bucaksız buzlu ortamlar, benzersiz zindanlar ve baskınlar ve Prens Arthas'ın hikayesinin sürükleyici bir sonu var" dedi. Longdale "Bütün bunlar ve daha fazlası, onu Blizzard'daki birçok oyuncumuzun ve bizim favorimiz yaptı. Geri dönen gaziler için otantik bir deneyim ve Azeroth'u ilk kez keşfeden yeni başlayanlar için harika bir macera sunmayı dört gözle bekliyoruz.” diyerek açıklamasını bitirdi.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2022 23:26
Wrath of the lich king'in WOW classic'e çıkış yapacağını öğrendiğinizde yaşlandığınızı anlıyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2022 09:32
Aylık 20tl 30tl gibi rakamlar olsa oynanırdı. Seni Bırakalı çok oldu be arthas baba..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2022 09:06
burning crusade den sonrasını sallayın. wowun en iyi yıllarıydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic çıkış tarihi duyuruldu
İlginizi Çekebilir