Xbox'ın 2021 için duyurulacak yeni projeleri var

Alparslan Gürlek 9.03.2021 - 14:12
Xbox 2021 için duyurmadığı bazı sürpriz oyunlara sahip olabilir. Haber şirketin program yönetim direktöründen geliyor. Hype başlasın!

Xbox Program Yönetimi Direktörü Jason Ronald, Xbox'ın 2021'de piyasaya sürmeye hazır bazı duyurulmamış oyunlara sahip olduğunu söyledi. Özellikle büyük oyunlar anlamında geçen yıldan beri süregelen durağanlaşma göz önüne alındığında, yeni oyun haberleri oyuncuları fazlasıyla mutlu edecektir. Pandemiydi, hayal kırıklığı oyunlardı, cinsel istismar suçlamalarıydı derken uzun süredir oyuncular büyük şirketlerden oyun duymaya hasret kaldı.

Xbox bu yıl sürpriz oyunlarla karşımıza çıkabilir

The Iron Lords podcast kaydının bir bölümünde konuşan Ronald'a, bu yılın önümüzdeki aylarında hangi oyunları beklediği soruldu. Bu soruya yanıtı ise "Bu yıl çıkacak her oyun henüz açıklanmadı" dedi. Bu da spekülasyonların başladığı nokta oldu. Görünen o ki Microsoft'un daha fazla sürpriz hamlesi doğru zamanı bekliyor.

Tüm bunların tartışıldığı Reddit başlığında da görebileceğiniz gibi, birçok oyuncu bunu Xbox'ın kısa zaman içinde yayınlayacağı bazı projeleri olduğu aşikar. Tamam da ne ola ki bu projeler? Söylentiler Forza Horizon 5'ten yeni bir Wolfenstein oyununa kadar birçok tahmin ile dolup taşmış. Ancak Xbox bu konuda sessizliğini korumayı tercih ediyor.

Tabi burada dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise Microsoft'un Bethesda ana şirketi ZeniMax'ı satın almış olması. Yani Xbox oyunları için artık Bethesda oyunlarını da aynı cümlede kullanabileceğiz. Hali hazırda Bethesda'nın geliştirdiği PlayStation özel oyunları için "onları onurlandıracağını" ve karışmayacağını söyleyen Xbox patronu Phil Spencer, aynı zamanda yeni Bethesda oyunlarının Xbox / PC platformlarına geleceğini de ima etmişti. Bu 7,5 milyar dolarlık yatırımı telafi edeceğini umduğu oyunlardan bazıları belki de 2021'de sürpriz şekilde duyurulmayı bekliyordur.

Xbox'ın 2021 için duyurulacak yeni projeleri var

Tabi Roland sadece bunu söylemedi. Devamında "İçeride bu yılın ilerleyen günlerinde herkesin görmesi için çok heyecanlandığım pek çok şeyle karşılaştım" dedi. "Yeni nesil konsollarla gerçekten mümkün olanın sadece küçük bir kısmını yapıyoruz. Daha önce piyasaya çıkmış oyunlar için heyecanlandığım kadar heyecanlanamıyorum ancak bazı oyunların hala geliştirme sürecinde olduğunu söyleyebilirim."

Yakın zamanda gerçekleşecek bir Bethesda / Microsoft etkinliği söylentileri olsa da, burada ima edilen şey daha çok yıl sonunda yapılması beklenen bir etkinliğe işaret ediyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 14:39
Hem performans olarak ezeli rakibinden daha güçlü daha keskin daha net gösteriyor grafikler daha iyi gözüküyor hemde bethesdayı al ,,valla sonyciğim acilen uncharted 5 last of us 3'ü duyurman lazım öyle 10 yılda bir oyun çıkarırsan elin oğlu tokadı basar,,evil within 3 wolfenstein'ı xbox patlatır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 09:28
XBOX kendi özel oyunlarını çıkarsa yeni konsolları PS5 den daha çok satacaktır çünkü daha güçlü ve tasarımı daha güzel. Yinede game pass güzel bir sistem ama oyun açısından PS5 daha güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 00:22
I want more game
Rdr2
Gta5
Call of duty series on the one games
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 16:35
Hala pc kafasındalar. Oyun konsolu ayrı bir dünya jason kardeş. Ruhu olan oyunlar yapman lazım. Yoksa ne yapsan boş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 14:58
Bence çok geç kaldılar playstation önde girdi yeni konsolda umarım 2-3 sene içerisinde özellikle oyunlarla rakibini yakalar rekabet kızışır belki fiyatlar düşer biz kullanıcılar için daha iyi olur. yoksa 600 tl oyunlar olur 1000 tl.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox'ın 2021 için duyurulacak yeni projeleri var
İlginizi Çekebilir