XCOM: Enemy Unknown'a iOS'ta kaç para ödeyeceksiniz?

Murat Halilbeyoğlu 10.04.2013 - 17:17
Yüzünüz gülecek
XCOM: Enemy Unknown uzun yıllar sonra çıktığında ciddi anlamda strateji oyunu hayranlarının susuzluğunu gidermişti. En iyi strateji oyunu ödülüne de layık olan XCOM: Enemy Unknown'un bir de iOS versiyonu hazırlanıyor.

Bu iOS kullanıcılarını sevinmesine sebep olsa da akıllarda son zamanlarda oyun dünyasının en büyük şikayetlerden birisi olan oyun içi satın alımların nasıl olacağı bulunuyor.

Aklınızdaki huzursuzluk son bulsun çünkü oyunun tasarımcısı Jake Solomon'a göre böyle bir opsiyon mevcut değil. Yani oyun içinde bir şey satın alınması gerekmiyor.

XCOM: Enemy Unknown'a iOS'ta kaç para ödeyeceksiniz?
Solomon oyuna tek bir seferliğine para ödeneceğini ve bunun da makul bir fiyat olacağını belirtti. Ekibin esas aklında olan şey mobil pazarının oyuna nasıl tepki vereceği.

"XCOM'u en zengin şekilde, her şeyi açık ve makul bir fiyata sunacağız. Şu an ki yerimizde bulunmaktan dolayı çok heyecanlıyız. İnsanların ne tepki vereceklerini de çok merak ediyoruz. Biz burada büyük bir konsol oyunun mobile de aktarılabileceğini kanıtlamış oladuk. Şimdi tek yapacağımız pazarın tepkisini incelemek, eğer işe yararsa bu harika olacak. Bir oyuncu olarak FTL, mark of the Ninja, SimCity gibi oyunlara bayılırım. Onları mobilde suyu çıkana kadar oynardım. Bunun da gerçekleşmesini görmek isterim."
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
XCOM: Enemy Unknown'a iOS'ta kaç para ödeyeceksiniz?
İlginizi Çekebilir