Yeni korku oyunu The Dark World: KARMA duyuruldu

Eren Eroğlu 1.08.2021 - 21:53
POLLARD STUDIO LLC tarafından geliştirilmekte olan yeni korku oyunu The Dark World: KARMA, geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyuruldu.

POLLARD STUDIO LLC tarafından geliştirilmekte olan yeni korku oyunu The Dark World: KARMA, geçtiğimiz günlerde oyunun dağıtımını üstlenen Gamera Game tarafından resmi olarak duyuruldu. Birinci şahıs hikaye odaklı bir psikolojik korku oyunu olan The Dark World: KARMA'da kayıp anılarınızın izlerini bulmak ve kaderinizi yerine getirmek için Roam'dan bir soruşturma memuru ile bu karanlık ve garip dünyaya atılacaksınız.

Yeni korku oyunu The Dark World: KARMA resmi olarak duyuruldu

Oyunun yayıncısı Gamera Game, The Dark World: KARMA'yı geçtiğimiz günlerde oldukça şık bir oyun içi fragman ile duyururken, çıkış tarihi olarak ise 2022'nin ikinci çeyreğini işaret etti. Hikaye odaklı bir psikolojik korku oyunu olan The Dark World: KARMA, birden fazla sona sahip olacak. Yaşlı bir adamın yardımı ile birlikte bu karanlık dünyada anılarımızı bulmaya çıkacağımız olan yolculuk oldukça zorlu geçecek.

Yeni korku oyunu The Dark World: KARMA resmi olarak duyuruldu

Oyunculara bu tuhaf ortamda oldukça korkunç ve gizemli bir deneyim vaat edilirken, çevrenin sıklıkla rastgele bir şekilde değişeceği de belirtilmekte. Çeşitli bulmacaları ve gizemleri çözeceğiniz bu oyunda derin sırları ortaya çıkaracaksınız. Sizlere sadece birinci şahıs bir psikolojik korku deneyimi sunmayı değil, atmosferik bir macera deneyimi de sunmayı hedefleyen The Dark World: KARMA'nın Steam sayfası açılmış bulunuyor. Ayrıca oyunun yayımlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 23:21
Korku oyununa benzemiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni korku oyunu The Dark World: KARMA duyuruldu
İlginizi Çekebilir