Yeni Lego oyunu LEGO DC Super-Villains resmi duyurusu yapıldı

Ahmet Özçilingir 31.05.2018 - 09:50
Warner Bros. Games resmi duyuruyu yaptı

Warner Bros. Games, yeni Lego oyunu LEGO DC Super-Villains'in resmi duyurusunu yaptı. Sevilen serinin yeni oyunu, PC, PlayStation 4, Nintendo Switch ve XboxOne için 16 Ekimde çıkış yapacak.

Yeni Lego oyunu LEGO DC Super-Villains resmi duyurusu yapıldı

16 Ekim'de çıkış yapacak olan Yeni Lego oyunu LEGO DC Super-Villains açık dünya oynanışa sahip oalcak. Justice League tanınan Dc karakterleri. The Joker, Harley Quinn, Deathstroke ve daha fazlası oyunda yerini alacak.  

Bir kaç önce ortaya çıkan söylentiler böylelikle doğru çıkı. Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan söylentilere göre, Warner Bros Games, Lego Dc villians adlı bir oyun üzerinde çalışıyordu.Bir perakendeci şirketin internet sitesinde, Rage 2 ile birlikte listelenen oyunlar arasındaydı. Söylentilere konu olan bu listeleme de böylece doğrulanmış oldu. Hem Rage 2, hem de LEGO DC Super-Villains çıkan söylentilerin ardından resmi olarak duyuruldu. Geçtiğimiz hafta WB Games " Kaos geri dönüyor" adlı kısa bir tanıtım videosu yayınlayarak yeni lego oyununun yolda olduğunun sinlayllerini vermişti. LEGO DC Super-Villains' resmi duyurusu ile birlikte bir de duyurusu videosu yayınlandı. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2018 18:00
Kesin ben hep Sinestro ve Chettah ile takılırım DC evreninde...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 10:40
boya boya sat anasını satayım,lego oyunları kaç yıl oldu piyasada,hala ilk çıktığı gibi,varsa 250 tl verecek aynı oyuna buyursun önden,saygılar...
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 18:29
aynen öyle iyice cılkını çıkardılar,ama yine de o meşhur eğlenceli oynanış ve komedi unsuru kendini aldırmaya yetiyor heralde:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Lego oyunu LEGO DC Super-Villains resmi olarak duyuruldu
İlginizi Çekebilir