Yeni Medal of Honor oyunu mu?

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Yeni Medal of Honor oyunu mu?
Bilindiği gibi Call of Duty henüz doğmadan önce, İkinci Dünya Savaşı konulu oyunlar arasında Medal of Honor (MOH), başarılı bir yere sahipti. Orijinal takımın dağılması ve bu takımdan oluşturulan Infinity Ward ile doğan Call of Duty, çıktığı yıldan bu yana zirveden düşmeyince ve deyim yerindeyse "Para basınca", MOH da arka planda kalmış, son çıkan Airborne isimli oyunla da 76 puan ortalamasını tutturmuştu.

Bir süre önce bir okur mektubundan doğan söylentide, Medal of Honor oyununun modern arenaya (COD 4???) geçeceği ve Afganistan'daki Anaconda isimli operasyonu konu alacağı belirtiliyordu. Ancak bu, sadece söylentide kaldı.

Medal of Honor ile ilgili yeni bir söylenti daha ortaya atıldı. Gelişmelere göre, EA Los Angeles çalışanlarından biri, yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını belirtmiş ve ismini de "Metal of Honor" olarak belirtmiş. Muhtemel bir yazım yanlışı yapılmış. Yani Medal of Honor'dan bahsediliyor. Bunun dışında başka bir bilgi yer almıyor. Bu olayla ilgili yakın bir zamanda, detaylı bir açıklama gelecektir.

Kaynak: www.cinemablend.com
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Medal of Honor oyunu mu?
İlginizi Çekebilir