Oyuncu torun, dedesinin garajında gizli oyun sistemini buldu

Furkan Güler 30.04.2018 - 13:43
Belki sizin dedeniz de eski ve sıkı bir oyuncu olabilir.

Video oyunculuğun çok eskilere dayandığı ve bugünlerde olduğu gibi büyük bir endüstri olmadığını, eski cihazlardan tahmin edebiliyoruz. Bugüne nazaran çok daha lüks bir hobi olan video oyunculuk, hem çok daha az bir kesime hitap ediyor hem de kültür yeni olduğu için kitlelere yayılmakta güçlük çekiyordu. Buna paralel olarak bugünlerde boş vaktini Grand Theft Auto, FIFA, Call of Duty ve Assassin's Creed ile geçiren bir oyuncu ise rastgele dedesinin garajında oldukça şaşırtıcı bir keşfe imza attı. Dedesinin garajında Commodore 64'ten oluşan bir oyun sisteminin varlığını keşfeden oyuncu, bu heyecanını ise Reddit forumları üzerinden paylaştı.

Yeni nesil oyuncu torun, dedesinin eski oyun sistemini keşfetti


I've found something incredible in my grandfather's garage from r/gifs

Belirtilenlere göre oyuncunun dedesi, eskiden video oyunlar ile alakalı olduğuna dair kimseye herhangi bir şey söylememiş. Reddit üzerinde bir anda viral olan bu gönderi, dakikalar içerisinde yüzlerce yorum aldı. Dedesinin hala hayatta olduğunu söyleyen Dadikey isimli oyuncu, dedesinin gerçek bir oyuncu olduğunu belirtiyor. Reddit üzerinde paylaştığı gönderiden dedesine de bahseden Dadikey, dedesinin kendisine olan ilgiden habersiz olduğunu söyledi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 14:57
dedem çoktan öldü 90 senesinde öldü ben 35 yaşındayım.. dedem atari 2600 den bile haberi yoktu.. bize kemiklerini bıraktı..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni nesil oyuncu, dedesinin gizli oyun sistemini buldu
İlginizi Çekebilir