Yeni Predator filmi Prey için teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 17.05.2022 - 13:50
Bu sefer seyircileri 300 yıl öncesine götürecek olan yeni Pradator filmi Prey için merakımızı cezbeden bir teaser video yayınlandı.

Av serisi geri dönüyor. Sinema severleri bu sefer günümüzden 300 yıl önce yaşanan olaylara götürecek olan yeni Predator filmi Prey için bir teaser videosu yayınlandı. Videoya baktığımızda hedefteki insanları çok daha zorlu bir mücadelenin beklediğini görüyoruz.

Yeni Predator filmi Prey için teaser geldi

Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger'ın başrolde yer aldığı The Predator ya da ülkemizde Av olarak yayınlanan serinin yeni filmi için düğmeye basıldı. Serinin ilk filmleri büyük ses getirmiş olsa da günümüz uyarlamaları çok başarılı olmamıştı. Prey isimli bu yeni film ise bu sefer günümüz olaylarından çok daha öncesine gidiyor ve Avcı'nın dünyamıza yaptığı farklı bir ziyareti konu ediniyor.

Yeni Predator filmi Prey için teaser yayınlandı

20 Ağustos'ta Hulu platformunda yayınlanacak olan filmin teaser videosuna baktığımızda Komançi kadınların kaçtığını görüyoruz. Geri dönüp yayı gerdiklerinde ise kafalarında o meşhur üç noktanın belirdiği gözüküyor.

Filmde Amber Midthunder, kabilesini tehditlerden koruyan bir savaşçı olan kahraman Naru'yu canlandıracak. Filmde ayrıca Dane DiLiegro, Stefany Mathias, Stormee Kipp ve Dakota Beavers gibi oyuncular da yer alıyor. Filmin yayınlanan teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 17:07
solo film yapcağınıza , yapsanıza yeni bir Alien Predator'e Karşı abi kaç senedir bekliyorum tık yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 14:31
Türkçesine yakışır bir isim seçmişler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Predator filmi Prey için teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir