Yeni Respawn oyunu yönetmensiz kaldı

Emre Ozan Şirin 17.01.2022 - 20:08
Mohammad Alavi'nin Twitter üzerinde yaptığı açıklamayla henüz adı duyurulmayan yeni Respawn oyunu yönetmensiz kaldı.

Titanfall ve Star Wars: Jedi Fallen Order gibi yapımlarda imzası bulunan Respawn Entertainment'ın henüz duyurulmayan projesinin yönetmeni Twitter üzerinden işini bıraktığını açıkladı. Henüz adı duyurulmayan yeni Respawn oyunu ilk kez geçtimiz sene gündeme gelmişti. Birinci şahıs nişancı türündeki oyun için hareketli ve havalı bir stil üzerine çalışılmaktaydı.

Yeni Respawn oyunu için çalışmalar sürüyor

Mohammad Alavi, yaptığı açıklamada firma ile yollarını ayırdığını, Titanfall ve Apex Legends gibi projelerde yer almaktan gurur duyduğunu belirtti. Oyun sektörüne 18 yıldır emeği geçen yönetmen, 11 yıldır Respawn'da çalışmaktaydı. Firmadan ayrılışını "Bir çağın sonu" olarak betimleyen Alavi, bir sonraki macerası heyecanlı olduğunu belirtti. Alavi'nin ayrılışına rağmen yeni Respawn oyunu için geliştirme süreci devam etmekte.

Henüz erken geliştirme sürecinde olan ve oldukça küçük bir ekiple açılışı yapılan isimsiz oyunun 2024 veya 2025 yılına yetiştirilmesi planlanıyor. Oyunun Titanfall ya da Star Wars ile alakalı bir proje olmadığı şu an için paylaşılan ilk detaylar arasında. Mohammad Alavi'nin boşalttığı yönetmen koltuğunu kimin dolduracağı henüz bilinmiyor.

Yeni Respawn oyunu yönetmensiz kaldı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Respawn oyunu yönetmensiz kaldı
İlginizi Çekebilir