Zack Snyder's Justice League filminin yayın tarihi açıklandı

Özgür Deveci 17.12.2020 - 16:37
2017 yılında yayınlanan Justice League'in Zack Snyder versiyonu Justice League Snyder Cut için yayın tarihi açıklandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşen DC FanDome etkinliğinde duyurulan yapımlardan biri de Zack Snyder's Justice League olmuştu. Bir süredir prodüksiyon aşamasında olan filmin yayın tarihi Warner Bros. tarafından açıklandı. Stüdyo tarafından yapılan açıklamaya göre film, Mart 2021'de HBO Max platformunda yayınlanacak. Net bir çıkış tarihi belirtilmedi. HBO Max, sadece Amerika'daki kullanacılara hizmet verdiği için, filmin global olarak ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Zack Snyder's Justice League filminin yayın tarihi açıklandı

Zack Snyder's Justice League, Mart 2021'de HBO Max'de yayınlanacak

2017 yılında vizyona giren Justice League filminin Zack Snyder versiyonunun Mart 2021'de yayınlanacağını doğruladı. DC hayranları kendi aralarında #ReleasetheSnyderCut hashtag'iyle bir kampanya başlatarak filmin Zack Snyder versiyonunu istemesi üzerine, DC Extended Universe nihayet hayranların isteklerini yerine getirdi. Bu gelişme oldukça heyecan verici olsa da, hala cevaplanması gereken bazı sorular var. Zack Snyder tarafından hazırlanan bu versiyon, orijinal Justice League filminden biraz farklı olacak. Toplamda 4 saat uzunluğunda olması planlanan film 4 parça halinde HBO Max'a özel olarak yayınlanacak. Her bir parçası 1 saat uzunluğunda olacak versiyonun HBO Max'ın olmadığı ülkelerde farklı şekillerde yayınlanacağı belirtildi.

Filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi başarılı isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog gibi filmlerden tanıdığımız Hollandalı müzik sanatçısı Junkie XL'e ait.

Son olarak siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler filmin Zack Snyder versiyonunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2020 14:58
Hemde çok merakla bekliyorum bu yapımı,önümüzdeki yeni sene için en sabırsızlıkla bekledigim film bu justice lauge b türkçeye çevrilmiş bütüm çizgi romanlarını da edinmeye çalışıyorum,harika bir yapim süper kahramanların en etkileyici ve muhteşem yapımı,ne demişler iyi bir bilim kurgu ve iyi bir pol
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2020 23:47
Dünyanın en iyi filmi geliyor!!!
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2020 11:04
christopher nolan'ın batman üçlemesini izledikten sonra bunu izlemezsin kardes
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2020 10:53
ya film rezildi. şimdi filmi rezil eden yönetmenin directors cut versiyonu mu geliyor? oldu başka?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2020 02:19
Çok komik bir amerikan açmalığı daha. Bi filmi bi yonemen yapiyo kimse begenmiyo. Sona ayni yonetmene al bu filmi yeniden montajla deniyo. Bu sefer herkes 4 gozle bekliyo. Şaka gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder's Justice League filminin yayın tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir