Zelda: Breath of the Wild'ın yeni fragmanı gazı verdi ve kaçtı

Hürcan Köse 9.02.2017 - 13:55
Yapma oğlum içimiz bir hoş oluyor
Nintendo Switch ile aynı derecede, çok büyük bir heyecanla beklemekte olduğumuz The Legend of Zelda: Breath of the Wild için yepyeni, iki dakikalık bir fragman yayınlandı. Oyunun bulunacağı fantastik ve rengarenk dünyada daha önce hiç görmediğimiz bölgeleri gösteren yeni fragmanda ayrıca oynanış ve hikaye elementlerine de şöyle ufaktan bir bakış atıyoruz. Çevre gerçekten da muazzam bir görüntüye sahip.
Gün geçtikçe oyuna karşı duyduğumheyecan kademe kademe artıyor ve sağolsun böyle videolar da 'Ya acaba ben de mi bir Switch sipariş etsem?' diye kendi kendime düşünmeme sebep oluyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu yeni ve büyülü fragman ile yalnız bırakıyorum. The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 3 Mart 2017'de Nintendo Switch ile aynı anda çıkacak. İyi seyirler!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2017 15:42
Bilen birisi cevap verirse sevinirim bu oyunu oynamayı çok istiyorum ama daha önce bir nintendo konsolum olmadığından hiçbir oyununu oynamadım . Elbet önceki oyunlara göndermeler olur ama ana hikayeden bir şeyler kaçırır mıyım
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2017 18:30
Ben sana en azından dolphin emu ile twilight princess, wind waker ve motion plus içeren wii remote kontroller alarak skyward swordu project64 emu ile de ocarina of time ı kesinlikle oynamanı öneririm. Skyward sword motionplus olmadan çalışmaz. Dolphinin eski sürümleri için var ama performans daha az
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2017 17:51
Bu oyun seriye başlamak için pek sağlıklı değil eski oyunları bunu oynamaya başlamadan önce emülatör ile oynaman daha iyi olur (önerim Ocarina of time)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zelda: Breath of the Wild'ın yeni fragmanı gazı verdi ve kaçtı
İlginizi Çekebilir