Zorlu platform oyunu Cuphead, Nintendo Switch için duyuruldu

Ahmet Özçilingir 21.03.2019 - 14:26
Fincan kafalar, Switch oyuncularını çıldırtacak

2017'nin sonlarında PC ve Xbox One platformları için yayınlanan zorlu platform oyunu Cuphead, Nintendo Switch için duyuruldu. Büyük bir beğeni toplayan Platform oyunu Cuphead, Nintendo Switch sahiplerinin sabrını sınamak için geliyor. Cuphead'in Nintendo Switch versiyonu için yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Zorlu platform oyunu Cuphead, Nintendo Switch için duyuruldu

Platform oyunu Cuphead, 18 Nisan’da Nintendo Switch’e geliyor. Cuphead'in Nintendo Switch'e gelecek olması beraberinde yeni söylentileri de getirdi. Bir süredir Xbox ve Nintendo'nun dirsek temasında olduğu konuşuluyordu. Cuphead'in Nintendo Switch'e  gelecek olması, bu söylentileri de hızlandırdı. Önümüzdeki dönemde daha fazla Xbox oyununu Nintendo Switch'te görebiliriz. 

Klasik "run and gun" aksiyon oyunlarına yeni bir soluk getiren Cuphead zorlu boss savaşları ile  hem sabır gerektiren hem de eğlenceli bir oynanış sunuyor. 1930'ların çizgi filmlerini andıran ilginç grafik tarzı Cuphead'in sevilmesinde önemli bir rol oynadı. Cuphead'in yapımına 2013 yılında başlanmıştı. Yapımcı firma Studio MDHR ENtertainment yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Yapımcı firmadan Maja Moldenhauer yeni oyun için ilginç fikirleri olduğunu açıklamıştı. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zorlu platform oyunu Cuphead, Nintendo Switch için duyuruldu
İlginizi Çekebilir