Mount and Blade II: Bannerlord ödüllü yarışması başladı

Alparslan Gürlek 17.10.2020 - 01:26
Taleworlds Mount and Blade 2: Bannerlord için üç farklı alanda yeni ödüllü bir yarışma başlatıyor. Ödüller oldukça cömert!

Taleworlds Entertainment tarafından geliştirilen Mount and Blade II: Bannerlord için ödüllü bir yarışma başladı. Taleworlds tarafından dün yayınlanan bir yazıyla içerik oluşturucuları ve mod geliştiricileri için rekabetin kapıları aralanıyor. Yarışmanın ayrıntılarını ve kurallarını haberin geri kalanında bulabilirsiniz.

Mount and Blade II: Bannerlord ödüllü yarışmaya herkes katılabilir

Taleworlds'ün Mount and Blade II: Bannerlord için yaptığı yarışmaya katılmak için bir yazılımcı, mod geliştiricisi olma şartı aranmıyor. Yarışma üç farklı klasmanda yapılacak ve her klasmanın kazananı ödüller alacak. Yarışma için içeriklerinizi 11 Aralık TSI 23:59'a kadar göndermeniz gerekiyor. Şimdi gelin detaylardan bahsedelim.

Sahne Tasarımı Yarışması

Yarışmanın yapıldığı ilk klasman sahne tasarımı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay oyun için geliştirici kiti yayınlandı. Mod geliştiricileri için resmi olarak yayınlanan araçlar motora doğrudan erişim sağlıyor ve oyuna istedikleri değişiklikleri yapmalarına olanak tanıyor. Bu alanda Taleworlds mod geliştiricilerinden bir köy sahnesi tasarlamalarını istiyor. Oluşturacağınız projenin gerekliliklerini de bir SSS (Sık sorulan sorular) sayfası oluşturarak belirtmişler. Ona da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sahne tasarımı yarışmasının ödülleri şu şekilde:
Birinci - Intel'den bir Bannerlord Custom PC
2. Sıra - Intel® NUC 9 Extreme Kit
3. Sıra - Intel® Core ™ i7-8700K İşlemci

Mount and Blade II: Bannerlord ödüllü yarışması başladı

2D Sanat Yarışması

Burada yarışmacılardan Mount and Blade II: Bannerlord için 2D bir sanat çalışması oluşturmaları isteniyor. Bu bir resim, elle çizilmiş eskiz veya dijital bir tasarım olabilir. Hepsini kabul edeceklerini söylüyorlar. Yine bu alanda da SSS sayfası oluşturulmuş. Merak ettikleriniz için buradan ulaşabilirsiniz.

2D Sanat Yarışması Ödülleri:
Birinci - Intel® NUC 9 Extreme Kiti
2. Sıra - Intel® Core ™ i7-8700K İşlemci
3. Sıra - Mount & Blade II Özel Razer Gigantus V2 Büyük Mouse Pad

Mount and Blade II: Bannerlord Ekran Görüntüsü Yarışması

Sahne tasarımı veya çizim size göre değilse, hala yarışmaya katılmak için bir şansınız var. Etkinliği açıklayan bir başlıkla birlikte paylaşacağınız ekran görüntülerinizle yarışmaya dahil olabileceksiniz. Bu yarışma için Taleworlds sizden "kendinizi biz savaş muhabiri olarak hayal etmenizi ve maceralarınızdan ikonik bir anı yakalamanızı" istiyor. SSS sayfası için buraya tıklayabilirsiniz. Yarışmayı kazanan 10 kişi Mount & Blade II Özel Razer Gigantus V2 Büyük Fare Matı kazanacak.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2020 16:59
Bozuk oyunun ödül yarışması
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2020 15:40
ne bozuk oyunu daha tam sürümü çıkmadı kıt beyinli misiniz her yerde aynı mesaj artık öğrenin şu erken erişim oyunun ne demek olduğunu Bannerlood dünyadaki birçok erken erişim oyundan daha iyi bir erkenn erişim oyun yaptı
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2020 22:00
Aynen Vallah ya...
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 18.10.2020 17:42
azalarak bittin ya m&b, ben de bişiy demiyorum.

yaw tam bir oyun çıkarıp da bizi 500 saat koltuğa çakmak varken, yarım yamalak çıkardınız ya şu oyunu. gerçek tam sürüm çıkana kadar elim gitmiyor almaya.
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 21:35
Oyun çıkmayıncada bir dünya laf ediyordunuz bir karar verin.Sürekli büyük güncelleme alıyor adamlar destek veriyor paranız yok diye kılıf uydurmayın.

Son olarak Warband ilk çıktığı zaman aynı bannerlord şeklinde çıkmıştı oyunun gerçek fanları bilir.
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 08:42
Tam Aradığım yorum reyis helal sana...
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 01:12
Erken erişimde alırsan zaten bir sürü hata çıkar şişersin boşver
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 11:56
Mb warband daha sürükleyici geliyor. Translate'den çevrilmiş metinlerle oynanan oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount and Blade II: Bannerlord ödüllü yarışması başladı
İlginizi Çekebilir