AC: Revelations, L.A. Noire'ı geride bırakacak

Murat Sağlam 4.08.2011 - 10:39
Mocam teknolojisiyle yüz animasyonları bambaşka olacak
Assassin's Creed: Revelations'ın, kullandığı yeni teknoloji Mocam ile birlikte L.A. Noire'da gördüğümüz inanılmaz yüz animasyonlarından daha başarılı bir iş çıkaracağı iddia edildi.

AC: Revelations, L.A. Noire'ı geride bırakacak
Bu iddia Assassin's Creed: Revelations'ın baş oyun tasarımcısı Alexandre Breault'a ait. Breault, "Mocam'ın en önemli özelliği, inanılmaz karakter tasarımları ve animasyonları ortaya çıkarırken, aktörlerin karakterlere benzemesi gerekmiyor."

"Bu öyle bir sistem ki, karakterlerin yüz animasyonlarını oyundaki herhangi bir karaktere yedirebiliyorsunuz. Bu da yapımcılara aktörler konusunda inanılmaz bir seçim yelpazesi sunmuş oluyor."

"L.A. Noire'ın kullandığı MotionScan yalnızca yüz animasyonlarını kapsarken ve kafayı vücuttan ayrı modellerken, bu Mocam için söz konusu bile değil. Aktörler tüm vücutlarıyla oynayabilir ve bu sayede yüz ifadeleri ile ilgisiz vücut hareketleri ortaya çıkmaz." sözleriyle açıklamasını noktalamış.

AC: Revelations, L.A. Noire'ı geride bırakacak
Bakalım Mocam gerçekten Motion Scan kadar başarılı olabilecek mi? Bunu ancak Assassin's Creed: Revelations, 15 Kasım'da piyasada olduğunda görebileceğiz.
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Revelations, L.A. Noire'ı geride bırakacak
İlginizi Çekebilir