AC: Revelations pek çok soruyu yanıtlayacak

Murat Halilbeyoğlu 31.08.2011 - 13:39
Oyunun yönetmeninden müjdeli haber
Ezio'nun üçlemesindeki son nokta olan Assassin's Creed: Revelations'ın daha önceki haberlerimizde bazı soruları yanıtlayacağını belirtmiştik.

Nitekim PAX'ta verdiği röportajlarda bu konuyu yeniden açan kreatif direktör Alex Amancio "Nerede olduğunu unuttum ama bir internet sitesinde 'Hayranların yeni oyunda AC hakkında öğrenmek istedikleri ilk 10 şey' diye bir yazı okuduk. Ekip olarak bu yazıyı incelediğimizde ise yeni oyunun listedeki 10 sorudan 7'sine cevap vereceğini rahatça söyleyebiliriz" dedi.

Amancio'nun baktığı ve cevabının verileceği sorular içerisinde modern çağın suikastçısı Desmond'ın, Ezio ve Altair ile nasıl bir akrabalığı olduğu da mevcut.

AC: Revelations pek çok soruyu yanıtlayacak
"İnsanlar bunu öğrendiğinde 'Ah, şimdi anladım' veya 'Bunu göstereceklerini hiç tahmin etmezdim' diyecekler. Zaten bu cevap da sizleri ileride gelecek olan şeylere hazılayacak."

"Şunu unutmayın ki burada tipik bir üçleme yapısını takip ediyoruz. Dolayısı ile bütün sorulara bir oyunda cevap veremeyiz. Ancak öte yandan X-Files tarzı bir yolu da benimsemek istemiyoruz. İnsanların sürekli sırlara daldığı ve kendi mitolojimizin altında ezildiğimiz bir durum olsun istemiyoruz. Bu yüzden pek çok kapı da açık bırakılacak."

Kasım ayında çıkacak bomba oyunlardan bir tanesi olan Assassin's Creed: Revelations'ı heyecanla bekliyoruz.
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 17:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Revelations pek çok soruyu yanıtlayacak
İlginizi Çekebilir