Black Panther Fortnite oyununa ekleniyor

Alparslan Gürlek 22.12.2020 - 14:11
'Wakanda Forever' Emojisi ile birlikte Black Panther, Captain Marvel ve Taskmaster Fortnite oyununa geliyor. Yeni paket şu anda alınabilir.

Fortnite gün geçmiyor ki farklı evrenlerden farklı karakterleri oyuna dahil etmesin. Yeni yayınlanan "Marvel Kraliyet Üyeleri ve Savaşçılar Paketi" ile üç Marvel Kahramanı Captain Marvel, Taskmaster ve Black Panther Fortnite oyununa ekleniyor. Aynı zamanda "Wakanda Forever" emojisi de yeni pakete dahil. Black Panther'i canlandıran Chadwick Boseman'ın vefatından sonra birçok farklı oyunda kendisinin anısına eklenen içerikler görüyoruz.

Black Panther sıfır noktasından geçerek Fortnite savaş meydanına katılıyor

Tüyleri diken diken eden dokunaklı bir fragman da bu sırada YouTube üzerinde yerini aldı. Birçok Marvel kahramanının da bulunduğu fragmanı da hemen alt tarafa ekliyorum. Keyifli seyirler.

Paket ile ilgili Fortnite Ekibi şöyle bir açıklama yapıyor:

"Bir kralın sorumluluğu, bir askerin göreve bağlılığı veya paralı bir askerin açgözlülüğü gibi herhangi bir şey gerçek bir savaşçının doğuşuna sebep olabilir. Marvel'in en büyük karakterlerinden üçü; Black Panther, Captain Marvel ve Taskmaster günün ilerleyen saatlerinde yepyeni Marvel Kraliyet üyeleri ve savaşçılar paketiyle geliyor"

Yeni paketi satın alan kullanıcıların sahip olacağı şeylerin listesini de hemen alt tarafta bulabilirsiniz.

Black Panther Fortnite oyununa ekleniyor

- Black Panther
› Black Panther Kıyafeti ve Kinetik Yüklü Tarzı
› Vibranium Hançerler Çifte Kazması
› Wakanda Uçağı Planörü
› Kralın Pelerini Sırt Süsü ve Kinetik Yüklü Tarzı

- Captain Marvel
› Captain Marvel Kıyafeti ve Güçlenmiş Tarzı
› Alfa Asa Kazması
› Mar-Vell Gücü Planörü
› Kree Sırt Kalkanı Sırt Süsü ve Güçlenmiş Tarzı

- Taskmaster
› Taskmaster Kıyafeti
› Taklitçinin Kalkanı Sırt Süsü
› Kopyacının Kılıcı Kazması

Fortnite gün geçtikçe kapsamını genişletiyor ve çok farklı evrenlerden bambaşka karakterleri savaş meydanında toplamaya devam ediyor. The Walking Dead'den gelen Daryl Dixon ve Michonne olsun, God of War'un hepimizin çok sevdiği ağır abisi Kratos mu olsun, ne ararsan var. Apple ile gerginlik çıkınca içinden meyve kurdu çıkan bir Apple kostümü bile oyuna eklenmişti. Star Wars evreniyle de geçtiğimiz yıl tanışan Fortnite bildiğiniz gibi AppStore üzerinden kaldırılmıştı. O mesele halen devam etse de bugünlerde yeni gelişmeler duymuyoruz. Sizler de konuyla ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2020 01:25
Black panter, taskmaster ikiside türkiyede yaygın pek bilinen karakterler değil. Taskmaster ı ilk defa duyuyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther Fortnite oyununa ekleniyor
İlginizi Çekebilir