Bloodborne PS5 sürümü listelemesi bir hataymış

Alparslan Gürlek 8.03.2021 - 15:32
FromSoftware'in sevilen oyunu Bloodborne için PS5 sürümünün listelenmesi, mod geliştiricisine göre bir hata yüzündenmiş. Ümitlenmeyelim...

Geçtiğimiz günlerde birkaç kullanıcı, Bloodborne PS5 sürümünün kütüphanelerinde listelendiğini söylüyordu. Haliyle oyunun hayranları yeni nesil sürümü için gözleri FromSoftware'e dikti ancak gelen açıklama pek mutlu edici olmadı. Hafta sonu, Twitter'daki bir kullanıcı Sony'nin yeni nesil konsolunda oyunun bir PS5 sürümünün olduğunu belirtti. Aşağıda da kullanıcının konsolunda Bloodborne'un bir PlayStation 5 sürümünün listelendiğini görüyorsunuz.

Bloodborne PS5 sürümü için şimdilik ümitlenmeyin

FromSoftware uzman mod geliştiricisi (60FPS modunu yapan kişi) Lance McDonald, Twitter'da bunu daha önce PS5'inde fark ettiğini belirterek, muhtemelen bir hata olduğunu söyledi. Yine de "Umrumda değil, lütfen biraz umutlanmama izin verin" diyerek ekledi. Aslında uzun süredir beklenen ve oyuncular arasında konuşulan Bloodborne PS5 versiyonu, bir Fransız perakendeci tarafından da listelenmişti. Bu olay da Eylül 2020'de yaşanmıştı. Daha önce PC ve PS5 için geleceği yer yer söylenen oyun için henüz bu yönde resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen sızıntılara bakarsak, PC sürümü için biraz daha yüksek bir ihtimal olduğunu söyleyebiliriz.

Bloodborne PS5 sürümü listelemesi bir hataymış

Eylül ayında listelenen Bloodborne PS5 sürümü, liste fark edildikten kısa süre sonra kaldırılmıştı ve ön sipariş veren kullanıcılar karşılığında hiçbir şey alamamıştı. Aslında McDonalds'ın Bloodborne'a yaptığı 60FPS modu bazı şeyleri gözler önüne seriyor. Geliştirdiği modun bu kadar büyük ilgi görmesi, hayranların oyunun yeni nesil konsolda yayınlanacak bir sürümü için ne kadar heyecanlı olduğunu gösteriyor. Lance McDonald bu yılın başlarında modu tüm PS4 kullanıcıları için yayınladı ve FromSoftware'in oyununun ilk kez sabit 60 FPS'te çalışmasını sağladı. Kullanıcılar, FromSoftware'in bu çabayı görmesini ve not ederek yeni nesil bir sürümle resmi hale getirmesini umuyorlar. Tabi yapımcılardan Masaaki Yamagiwa'nın Sony'den ayrılmasından sonra bu konuda kesin bir şeyler söylemek çok zor.

Ayrıca PlayStation özel oyunlarıyla ilgili son haberler, PC kullanıcıları için hayli sevindirici. Sızıntılara göre God of War, Bloodborne, Uncharted Trilogy ve Ghost of Tsushima PC platformuna gelecek. Sony'nin açıklamalarına ve Days Gone'un PC portuna bakacak olursak, ihtimaller hiç de zayıf görünmüyor. Peki sizler Bloodborne PS5 sürümü hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2021 14:44
Merhaba oyunun son boss'una kadar geldim fakat . Son bosa gelmeden önce avcının rüyasına döndüğümde güç bar ının sürekli azaldığını görüyorum hiç bişe yapmasam bile kendi kendine dururken ölüyor. sebebi ne olabilir?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 16:40
Bloodbourne Remastered geliyor, en fazla 60 dolar, en az 40 dolar ile biraz daha insanları yolma yoluna gidecekler belli ki...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 07:23
Ben sırf god of War için ps5 aldim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 07:22
Microsoft ps5 oyun verecekmi çok merak ettim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 23:19
bana ps5 aldırabilecek tek oyun bloodborne 2 dir. allahtan çıkmıyor da kafam karışmıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloodborne PS5 sürümü listelemesi bir hataymış
İlginizi Çekebilir