Call of Duty Warzone oynarken hile yapıyorsanız, yapmayın

Alparslan Gürlek 4.02.2021 - 12:40
Call of Duty Warzone oyununda hile yapan tam 60,000 kullanıcı yasaklandı ve görünen o ki bu konudaki tedbirleri daha da sıkılaştıracaklar.

Call of Duty Warzone oynayan birçok oyuncunun muzdarip olduğu hilecilere ikinci büyük darbe indirildi. Oyunda hile kullanan, üçüncü parti yazılımlarla oyunu bozan, bug ve hataları lehine kullanan oyuncular birer birer tespit edilip uzaklaştırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir güncelleme ile son zamanlarda yasaklanan oyuncuların sayısı da belli oldu ve ekip adil bir oyun ekosistemi oluşturmak için gösterdiği özeni daha da artırmaya karar vermiş gibi duruyor.

Call of Duty Warzone oyununda hile kullanan 60,000 oyuncu yasaklandı, siz de kullanıyorsanız vazgeçin

Merlin'in Kazanı okurları oyunları hilesiz, adil bir şekilde oynar fakat biz yine de uyarımızı yapalım. Call of Duty Warzone oyununda hile kullanıyorsanız vazgeçin. Çünkü ekip hile kullanan oyunculara göz açtırmadan yasaklama işlerine devam ediyor. Son paylaşılan güncellemeye göre Modern Warfare ve Warzone oyunlarında çok oyunculu modlarda hile kullanan tam 60,000 hileci oyunda yasaklandı ve artık oynamaları mümkün olmayacak. Attıkları adımların bazıları şöyle:

Call of Duty Warzone oynarken hile yapıyorsanız, yapmayın

- Haftalık arka-uç güvenlik güncellemeleri (Bunları oyuncular doğrudan göremese de arkada çalışan güvenlik mekanizmasını destekliyor)
- Geliştirilmiş oyun içi raporlama mekanizmaları (Hilecileri gördüğünüz zaman kesinlikle rapor edin, cezalarını bulsunlar)
- İki faktörlü kimlik doğrulama ile 180,000'den fazla hesap geçersiz kılındı
- Çok sayıda yetkisiz üçüncü parti yazılım sağlayıcısı ortadan kaldırıldı (Hile satanlardan bahsediyorlar)
- Yazılım geliştirme, mühendislik, veri bilimi, hukuk ve izleme alanlarında çok sayıda yeni özel ekip kuruldu ve kaynaklar artırıldı
- Oyun içi hile önleme yazılımında geliştirmeler yapılıyor
- Ek hile algılama teknolojisi geliştiriliyor

Hile sağlayıcılarına sıfır tölerans gösteren Warzone ekibi oyunu hilesi iyi olanın değil, kendisi iyi olanın kazandığı bir yapıya yaklaştırmak için çalışmalara devam ediyor. Birçok FPS oyununda karşımıza çıkan hile problemi ne yazık ki Call of Duty Warzone oyununda da bütün can sıkıcılığıyla bulunuyor. Buradan gelir elde eden hile satıcıları ve bu hileye para ödeyen -burada bir sıfat olması gerekiyordu fakat yazamıyorum- insanlar adil bir çok oyunculu deneyimini baltalıyor. Warzone oyunundaki iletişimler için bayrağı Raven Software tutuyor. En son güvenlik yaptırımı politikasını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2021 02:39
Hile yapanın Allah cezasını versin hile yapanlar korkak karilardir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 14:07
başlık garip olmuş :D
---------------------
Aslında farklı bir başlık vardı aklımda yazarken, bir anda buna dönüştü, içimdekileri dışa vurmuş oldum :P
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 20:15
kral herhalde sen de çok çektin hileden :D
------------------------
Çekmeyen yok ki, her yerdeler hileciler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 16:55
Konsolcuların ve bilgisayarda joypad kullananların oto aimi aimbot gibi, bunu bari sniper gibi tek atışta öldüren silahlarda yapmasalar. Takım arkadaşınla aynı gulakta olman ayrı bir rezalet. Bilgisayarımda bırak hileyi korsan hiçbir yazılım olmamasına rağmen bir kere shadow ban yedim 2 hafta kadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 13:31
Bizi vuran adamları izliyorum kitleyip izliyor eleman. Saçma sapan mesafelerden kafamıza kafamıza yiyiyoruz ban yemekten de korkmuyorlar. Gulag en beteri adam izliyor bana göre konum alıyor şansım yok çünkü ya ben çıkmadan ateş ediyor ya da tahta zemin varsa oradan ateş ediyor ben görmeden ölüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone oynarken hile yapıyorsanız, yapmayın
İlginizi Çekebilir