Call of Duty Warzone takımından yeni rekor

Alparslan Gürlek 9.03.2021 - 12:20
Call of Duty Warzone oyununda bir takım, tek maçta 162 kişi öldürerek yeni bir rekora imza attılar. "Kırılması çok zor" diyorlar.

Call of Duty Warzone oynarken eğer benim kadar beceriksizseniz bir kişi öldürmek yetebiliyor. Fakat eğer iyi bir oyuncuysanız ve sınırları zorlamayı seviyorsanız, işte size kırılmayı bekleyen yeni bir rekor. Aydan Conrad liderliğindeki bir ekip, geçen hafta kendi rekorlarını kırarak Warzone'da bir maçta 162 kişi öldürmeyi başardı. Bunun üzerine de oldukça iddialı açıklamalar yaptılar.

Call of Duty Warzone öldürme rekoru kırıldı

Ekibin lideri Aydan, Twitter'dan rekorun "ASLA kırılamayacağını" söylüyor. Verdansk'ta diğer üç oyuncuyla takım oluşturan Aydan önce bir helikopterle ve ardından yaya şekilde rakiplerini şaşırtıcı bir hızla öldürmeye başlıyor. Gulag'da biraz eğleniyor, nasıl olduğunu tahmin etmişsinizdir.

Kendisinin ve takım arkadaşlarının, diğer oyuncuları nasıl bu kadar biçtiğini merak ediyor olabilirsiniz. Öncelikle oyunda çok iyi oldukları gerçeğini de bir elimizde tutarak, lobideki oyuncularla arasında bir uçurum olduğunu görüyoruz. Bu rekor, Warzone'da istatistik takip sitesi olan SBMM'ye göre bronz derecesinde bir lobide gerçekleşti.

Aydan rekorun asla kırılamayacağını iddia ederken, ekibi farklı şeyler deniyordu. Son kalan rakibi, öldürme sayısını daha da artırmak için müttefiklerini satın alma istasyonunda yeniden canlandırmaya ikna etmeye çalıştılar. Tabi kendilerinden kat kat yüksek derecede oyuncular tarafından tokatlanmaktan sinirleri gerilmiş rakip, bu isteklerini kabul etmedi. Onlar da bunun üzerine daha fazla diretmediler ve öldürme sayısı 162'de kaldı. Tabi, bu rekoru bronz lobilerde kırmaları sürpriz olmadı. Zira kendi seviyelerinde 162 oyuncuyu aynı şekilde öldürselerdi, gün sonuna kadar en az 160 kişi tarafından sunuculara rapor edilirlerdi. Biliyorsunuz, son zamanlarda geliştirici tedbirleri sıkı tutsa da oyunda hala hile kullananlar var. Eğer okumadıysanız "Call of Duty Warzone oynarken hile yapıyorsanız, yapmayın" haberimizi okumayı unutmayın.

Call of Duty Warzone takımından yeni rekor

Call of Duty: Warzone ile ilgili son haberlerde ise bir yayıncının, FaZe klanına girebilmek için yarattığı viral akımdan bahsetmiştik. Bunun yanı sıra hile kullanan 20,000 oyuncunun yasaklandığı ve mobil cihazlar için oyunun geleceği haberlerini de yapmıştık. Peki sizler Warzone oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

İlginizi çekebilir:
Call of Duty: Warzone kasma sorunu genel çözümleri

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2021 19:45
hhahaha
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone takımından yeni rekor
İlginizi Çekebilir