Call of Duty WW2 Vanguard için yeni bir iddia geldi

Alparslan Gürlek 19.04.2021 - 12:05
Serinin sıradaki oyunu olacağı söylenen Call of Duty WW2 Vanguard hakkında ortaya çıkan söylentiler PS4 ve XBO sahiplerini üzebilir.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda Battlefield VI ile ilgili sızıntılar yapan Tom Henderson bu sefer de serinin doğrudan rakibi olan CoD serisinin yeni oyunu hakkında konuştu. İnternette güvenilir bir sızıntı kaynağı olarak kabul gören Henderson, Call of Duty WW2 Vanguard için mevcut nesil konsollara sahip kullanıcıları mutlu etmeyecek şeyler söyledi.

Call of Duty WW2 Vanguard için Henderson'dan yeni iddia

Henderson'un yayınladığı Twitter gönderisine göre oyun, hem yeni hem de eski nesil konsolları hedef alarak geliştirilse de, PS4 ve Xbox One'da oldukça geri kalacak. Yeni nesil konsolların özelliklerinden faydalanacağı düşünülen Call of Duty WW2 Vanguard, bu konsollara yoğunluk verilerek geliştirilecek ve bu da mevcut nesil konsollarımızda oyunun çok özel bir yanı olmayacağını işaret ediyor.

Call of Duty WW2 Vanguard için yeni iddialar geldi

Vanguard'ı bilmeyenler için de bir paragraf açalım. Henüz geliştirici şirket tarafından doğrulanmasa da Call of Duty serisinin sıradaki oyununun Call of Duty WW2 Vanguard olacağı söyleniyor. Bu yılın sonlarına doğru çıkması planlanan yapımın bizi İkinci Dünya Savaşı'na götüreceği de söylentiler arasında. Henüz Activision konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı ancak geçen yıl yaptıkları gibi oyunu gizemler silsilesi yaratarak duyurabilirler. Vanguard hakkında daha fazla bilgi almak için alttaki bağlantıya tıklayarak ilgili haberimizi okuyabilirsiniz. Ayrıca geçen yıl Activision'un yaptığı oyun duyurusunun hikayesini okumak için de buraya tıklayabilirsiniz.

 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 19:09
sovyetlerin olmadığı ve ilk oyunların sunumuna dönülmedikçe eski tadı vermez şu saçma sinematiklerden vazgeçin artık codu da mahvediyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2021 08:53
1 ileri 2 geri. Çok mu bekleyen varmış II.Dünya savaşı teması? en sevdiğim seridir yanlış anlaşılmasın ama bu 2. dünya savaşı fikri yerine hazır mw ortalığı alıp götürmüş bo ile bağlantılar yapılmışken yine bir mw hikayesi süper olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty WW2 Vanguard için yeni bir iddia geldi
İlginizi Çekebilir