CSGO Wall hack kodu ve işinize yarayacak 6 hile

Alparslan Gürlek 22.03.2021 - 16:26
CSGO Wall hack kodu nedir? Diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Bu yazımızda bazı hileler ile birlikte hepsini sizler için bir arada derledik.

CSGO wall hack kodu, oyunda bazı kısıtlamalar çerçevesinde kullanabileceğiniz bir hilenin kilidini açar. Tabi bunun da birlikte getirdiği bazı kısıtlamalar bulunuyor. Hile denilince aklınıza hemen oyunun gidişatını tamamen değiştiren, kötü amaçla kullanabileceğiniz yazılımlar gelmesin. Bu kod ile kendinizi geliştirmeniz için birkaç taktik biliyoruz. Sizlerle oyunun kendi yapısında barındırdığı ve kullanmanıza izin veren bazı hileleri ve CS:GO'da wall hack açmanızı sağlayan kodu paylaşacağız.


İçindekiler:
CS:GO Hakkında
CSGO Wallhack kodu nereye yazılır?
Wallhack nedir?

İşinize yarayabilecek 6 CS:GO hile kodu

CS:GO deneyiminizi iyileştirecek kodlar


CS:GO hakkında

Tabi önce bilmeyenler için -siz biliyorsanız lütfen bize kızmayın, bu paragrafı atlayın- biraz oyundan ve geçmişinden bahsedelim. İlk kez bir Half-Life modu olarak geliştirilen Counter Strike, oyuncular tarafından büyük ilgi gördü. Hal böyle olunca geliştirici Valve -bugün dünyanın en büyük dijital oyun vitrininin sahibi- "Bu oyunu neden kendi ayakları üzerine dikmeyelim?" dedi.

Bugüne kadar yaptığı en doğru şeylerden biri bu olabilir. Rekabetçi FPS ekosisteminin temellerinin atıldığı bir seri olan Counter Strike, ülkemizde de oldukça popüler bir oyun serisi. Özellikle 1.5 ve 1.6 sürümleriyle internet kafelerin gözdesi haline gelmiş, bir nesli internet kafelere sabit gelir sağlayan müşteriler haline getirmiştir. Hatta şimdilerde söz konusu oyunları tarayıcınızdan bile oynayabilirsiniz.

Arkadaşlarla bir araya gelince yapacağımız etkinliklerden biri daima "CS atmak" oldu. Türkiye'de ve dünyada oyunculara paha biçilemez anılar bırakan serinin son oyunu da Counter Strike: Global Offensive oldu. Dünya çapında en büyük espor organizasyonlarının düzenlendiği bu oyun, geçtiğimiz yıl içinde de oynaması ücretsiz oldu. Tabi bu durumdan hoşlanmayan oyuncular da var. Ancak şimdi herkesin erişimine açık bir oyun haline geldi ve dileyen herkes girip oynayabiliyor.

CSGO Wallhack kodu ve işinize yarayacak 6 hile

Aynı zamanda bu oyun kendi bünyesinde bir konsol da içeriyor. Mod geliştiricileri ya da oyuna özel içerik üreten programcıların yoğunlukla kullandığı konsol kullanımına göre bir hile aracı da olabiliyor. Hile dediğimize bakmayın, belirli kısıtlamalar sayesinde sadece belli başlı alanlarda yapılabiliyor. Herkesin en iyi performansını ortaya koymaya çalıştığı rekabetçi maçlarda bu hileleri kullanmak mümkün değil. Fakat ne yazık ki üçüncü parti hile yazılımları da oyunda yoğun şekilde kullanılıyor. Yazıda bahsi geçen CSGO Wall hack kodu gibi hile kodları, sadece arkadaşlarınıza özel açtığınız atölye haritalarında ya da normal maçlarda kullanılabilir olacaktır. Bu da oyunun rekabetçi ekosistemine zarar vermeden, kendinizi geliştirmek için hile kullanabilmenizi sağlıyor.

Wall hack nedir? Zararlı mıdır?

Wall hack, Türkçeye duvar hilesi olarak da çevirilebilir. Basitçe duvarların arkasındaki düşmanları görebilmemizi sağlar. Bu bazen üçüncü parti bir yazılım sayesinde gerçekleşir, bazen ise şu anda kullanacağımız gibi konsol komutları yardımıyla. Birçok FPS oyununda -başta CS:GO olmak üzere- karşımıza çıkar. Bu yazımızda bahsedeceğimiz gibi konsol komutlarıyla kullanılmasında bir sakınca yoktur. Oyunda herhangi bir yasaklamayla karşılaşmanız söz konusu değil. Ancak üçüncü parti yazılımlarla yapılmaya çalışıldığında büyük sorunlar doğurabilir. Rekabetçi maçlarda takımızın ve rakibin oyun deneyimini mahvetmek bir yana, doğrudan oyundan yasaklanabilirsiniz. CS:GO'yu koruyan VAC (Valve Anti Cheat) yazılımı bu konuda acımasızdır. Bu nedenle CS:GO wall hack konusunu yalnızca konsoldan çözmeye çalışın.

CSGO Wall hack kodu aktifleştirme işlemi

Kodu yazmak için öncelikle oyunun konsolunu açmanız gerekiyor. Bunu da klavyedeki "é" tuşuna basarak açıyorsunuz. Bu tuş genellikle klavyelerde harflerin üzerindeki sayı sırasının en başında, TAB tuşunun hemen üstünde olur.

csgo wallhack kodu nereye yazılır? hile konsolu

CSGO Wall hack kodu nereye yazılır?

  • "é" tuşuna basarak konsolu açın
  • Konsola "sv_cheats 1" kodunu girin
  • Hileleri aktifleştirmiş oldunuz
  • Şimdi de "r_drawothermodels 2" yazın.
  • Hileyi kapatmak isterseniz sondaki "2" sayısını "1" olarak değiştirin

Bu yazdığınız kod sayesinde duvarların ya da herhangi bir nesnenin arkasında bulunan oyuncuları görebileceksiniz. Bunu bazen arkadaşlarınızla eğlenmek, bazen de kendinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için nasıl kullanacağınızdan da bir paragrafta bahsedelim.

CSGO Wall hack kodu ve işinize yarayacak 6 hile

CSGO Wall hack kodunu girdikten sonra duvarların ya da herhangi bir nesnenin arkasındaki oyuncuları görebiliyorsunuz. Bu da demek oluyor ki onların hareketlerini, sizi görene kadar sergilediği davranışları analiz edebileceksiniz. Bunu uzun vadede yaptığınız analizlerle avantaja dönüştürün. Rakiplerinizin, sizin sesinizi duyduğunda ya da uzakta bir silah sesi duyduğunda neler yaptığını izleyin. Bu sayede hile kullanmadığınız rekabetçi maçlarda, orada olduğunu tahmin ettiğiniz bir rakibin olası davranışlarını hesaplamada çok daha rahat hissedeceksiniz. Tabi eğer rekabetçi lobinizde üçüncü parti bir yazılım aracılığıyla hile kullanan biri yoksa... Çünkü bu aralar sunucularda hilecilerin sayısı hiç azımsanmayacak kadar fazla.

CS:GO için duvar arkası gösterme komutunu bir tuşa atayabilirsiniz

Yazdığınız CSGO wall hack kodu bir tuşa atanabilir. Etkinleştirmek ve devre dışı bırakmak için birer tuşa atayarak kullanabilirsiniz. Basitçe wall hack gibi kodları yazdığınız konsolu tekrar "é" tuşuna basarak açmanız gerekiyor. Sonrasında aşağıda yer alan komutları girerek istediğiniz tuşa atayabilirsiniz. Ayrıca içine "sv_cheats 1" kodunu da ekleyerek her seferinde hileleri açıp kapatma işlemini de yaparsınız. Bu sayede sizin için kolaylık olur. Aşağıdaki örnekte "k" ve "L" tuşlarına atama yaptık, dilerseniz siz farklı tuşlara atayabilirsiniz.

  • Etkinleştirme: bind k "sv_cheats 1; r_drawothermodels 2"
  • Devre dışı bırakma: bind l "sv_cheats 1; r_drawothermodels 1"

Tek tuşla artık hileyi etkinleştirip devre dışı bırakabilirsiniz. Tabi bunu yapmadan önce eğer arkadaşlarınızla girdiyseniz onlara haber vermenizde fayda var.

Kendinizi geliştirmeniz için 6 CS:GO konsol komutu - CSGO Wall hack kodu

Konsolu açmayı ve hileleri aktifleştirmeyi öğrendiğinize göre, CSGO Wall hack kodu dışında birçok farklı komutu da kullanabilirsiniz. İşte kendinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz 10 farklı hile kodu!

  • changelevel (harita adı): Farklı haritaların taktiklerini ve ayrıntılarını görmek için harita değiştirebilirsiniz.
  • give weapon_ak47: Oyunun en etkili silahlarından olan AK-47'yi alırsınız. Farklı isimler girmek farklı silahlar almanızı sağlar.
  • sv_infinite_ammo 1: Sınırsız mermiyi etkinleştirir. Bu sayede daha iyi spray çalışabilirsiniz. Kapatmak için sayıyı 2 yapmanız yeterli.
  • bot_difficulty: Botların zorluk seviyesini artırarak kendinize daha zorlayıcı bir deneyim hazırlayabilirsiniz.
  • bot_zombie 1: Botlar hareketsizce bekler. Bu sayede hızlıca kafalarına nişan alıp "one tap" dediğimiz olayı çalışabilirsiniz.
  • noclip: Duvarlardan geçmenizi sağlar, bu sayede haritada özgürce gezerek bir bölgede duyduğunuz sesin nereden geldiğini daha etkili tahmin edebilirsiniz.

Counter Strike: Global Offensive wallhack kodu

CS:GO oyun deneyimini iyileştirecek bazı komutlar

CS:GO wall hack komutunun yanı sıra oyunda kendinizi daha rahat hissedebileceğiniz bazı komutlar da bulunuyor. Bunları kullanmak uzun vadede oyun deneyiminizi iyileştirecektir. Başta size garip gibi gelse de ilerledikçe alışacak ve ustalaşmaya başlayacaksınız. Aynı zamanda kendinize standartlar belirlemenizi de sağlayacak.

  • fps_max 60: Maksimum kare sayınızı 60'a sınırlar.
  • cl_radar_scale 0.4: Radar boyutunuzu en geniş haline getirir. Çok rahatsız hissederseniz sayıyla oynayıp kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
  • cl_radar_always_centered 0: Radarın merkezi olarak sizin konumunuz alınır ve çevrenizdeki takım arkadaşlarınızı radardan daha rahat takip edebilirsiniz.
  • mm_dedicated_search_maxping 60: Gecikme sürenizin 60ms'ten daha az olduğu sunuculara bağlanırsınız. Eşiği, sayıyı değiştirerek ayarlayabilirsiniz.

Bütün bunlar küçük adımlar gibi görünse de, aslında uzun vadede oynayışınıza etkide bulunacaktır. Umarız CSGO Wall hack Kodu yazımız sizin için faydalı olmuştur.

Ücretsiz CS:GO'yu Steam sayfasından indirebilirsiniz.

Ayrıca farklı oyunlar için yayınladığımız hile yazılarını aşağıdaki bağlantılardan bulabilirsiniz.

CSGO Wall hack kodu ve işinize yarayacak 6 hile
İlginizi Çekebilir