Daniel Craig, Dave Bautista'nın burnunu kırıp kaçmış

Ersin Kılıç 28.09.2021 - 14:32
Son kez James Bond rolü ile izleyeceğimiz Daniel Craig, bir önceki filmin çekimleri sırasında Dave Bautista'nın burnunu kırıp kaçtığını itiraf etti.

Cuma günü ülkemizde de gösterime girecek olan 007 James Bond: No Time to Die filmi için programlara katılmaya devam eden Daniel Craig, bildiğiniz gibi son kez bu rolü üstleniyor. Nitekim geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun setteki son gününe ve konuşmasına dair bir video ortaya çıkmış ve James Bond rolüne duygusal bir şekilde veda etmişti. Yeni filmin tanıtımı için The Graham Norton Show programına konuk olan Craig, seride yaşadığı oldukça ilginç bir anıyı bu programda dile getirmiş.

Daniel Craig, Dave Bautista'nın burnunu kırıp kaçmış

Programda Daniel Craig'e filmde yaşadığı kazalar soruluyor ve kendisi bu filmde ayak bileğini kırdığını anlatıyor. Sonrasında ise serinin diğer filmlerini de göz önüne alarak yaşadığı en ilginç ve bir o kadar da komik anıyım izleyiciler ile paylaşmış. 2015 yılında gösterime giren Spectre filminin çekimlerinde Dave Bautista ile olan sahnesinde oyuncunun burnunu kırdığını itiraf etmiş. 

Trendeki dövüş sahnesinin çekimlerine uzun bir süre çalıştıklarını dile getiren Craig "Onun burnunu kırdım. Bunu kasten yapmadım, açıkçası, bu bir hataydı. O iri bir adam, profesyonel güreşçi. Onunla gerçekten uğraşmak istemezsiniz. Bu yumruğu atıp burnuna vurdum. Bu çatlağı duydum ve 'Aman Allahım hayır' dedim ve kaçtım. peşimden gelecekti ama çok tatlıydı." ifadelerinde bulunmuş. Burnu kırılan Dave Bautista ise tek bir hamle ile burnunu yerine oturtmuş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2021 00:18
Aahahha.. Peki nasıl hayatta kalmış? Herif 2 metre ve min 120 kilo :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daniel Craig, Dave Bautista'nın burnunu kırıp kaçmış
İlginizi Çekebilir