Destiny 2 korsan temalı yağma sezonu duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 24.08.2022 - 00:26
Bungie en son açıklamasında Destiny 2 yeni sezonunu resmen duyurdu. Fragman ile duyurulan sezon korsan teması ile bir çok oyuncuyu heyecanlandırdı.

Bungie en son açıklamasında Destiny 2 hakkındaki planlarını açıklamaktan çekinmedi. Bu açıklamalardan sonra oyuncuların oyun hakkındaki beklentileri epey yükseldi. Bu beklentiler ne kadar karşılanır bilinmez ama oyuna korsan teması ile yeni bir sezon geleceği duyuruldu.

Destiny 2 yeni korsan teması oyuncuları heyecanlandırdı

Destiny 2 korsan temalı yağma sezonu duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde korsan teması bir sızıntı olarak karşımıza çıkmıştı. Stüdyo bu sızıntıyı bir açıklama ile doğruladı. Bu açıklamadan sonra stüdyo bir fragman ile yeni sezonu resmen açıkladı. Bu sezonda oyuna Calus'un yeni Gölge Lejyonu, yeni yetenekler ve keşfedilecek yeni bir yer geliyor. Ayrıca muhafızlar Beyond Light'ın seferinden sonra donan Stasis kabuğundan kaçtıktan sonra Eramis'in topladığı güçlerle savaşmak için yeni bir ekip oluşturacaklar. Muhafızlar Traveler ve Last City'e karşı galip gelebilmek için Eliksni korsan lordlarıyla güçlerini birleştirecek.

Bu sezonda oyunun merkeze aldığı 3 tane gelişme var. Bu gelişmelerden ilkinin karakterlerin gemiler arası savaşlara katılacağı ve mürettebatının baskın çabalarını durdurmak için Eramis the Shipstealer'ın Ketches'ine bineceği altı oyunculu yeni eşleştirme etkinliği olduğunu görüyoruz. İkincisi ise "Expedition" olarak adlandırılan oyuncuların hazine haritalarını bir araya getirme ve Eramis'in mürettebatını Ketch'ine geri götürmesi olarak önümüze çıkan bir özellik oldu. Üçüncü gelişme ise oyuncuları Eramis'in korsan lordlarına karşı bir yağma savaşında karşı karşıya getiren haftalık hikâye görevleri olarak karşımıza çıkıyor.

Fragmanda oyuna korsan temasına uyan birçok silah ve teçhizatın geleceği görülüyor. Bununla birlikte, oyuncular Oryx the Taken King'in adını taşıyan bir King's Fall baskını olacağını düşünüyorlar. Bungie, sezonun 26 Ağustos Cuma günü bir sıfırlamayla başlayacağını ve gardiyanların Dreadnaught'a saldırıya hazırlanmaları için yalnızca üç gün bırakacağını açıkladı. Yine de baskının ne kadarının Destiny 2'nin mevcut manzarasına uyacak şekilde değiştirildiği net değil bunun yerine oyuncuların kendi başlarına keşif yapmak zorunda kalacakları görülüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2022 22:58
Oyun çok güzel fakat wow gibi oldu. Bir yerden başlamak istesen güzelim eski contenti pas geçiyorsun çünkü onları oynayan insan grupları kalmadı. Hatta muhteşem co-op campaign story'i direkt kaldırmışlar sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2 korsan temalı yağma sezonu duyuruldu
İlginizi Çekebilir