Dying Light 2 için geliştiriciden yeni açıklama geldi

Alparslan Gürlek 18.03.2021 - 10:58
Söz verildiği gibi Techland dün yayınladığı çok da açıklayıcı olmayan bir geliştirici güncellemesi ile Dying Light 2 hakkında yeni şeyler söyledi.

Techland bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Dying Light 2 için bir geliştirici güncellemesi yayınlayacağını söylemişti. Uzun süredir oyun hakkında bir şeyler söylemeyen şirketten bunu duymak hayranlar için heyecan verici olmuştu. Özellikle son zamanlarda şirkette işlerin fena karıştığını gösteren haberler de gelince, bazılarımız oyundan umudu kesmeye başlamıştı. Şimdi gelen haberler oyunun çıkış tarihi konusunda ipuçları verse de tam anlamıyla tatmin etmiyor.

Dying Light 2 geliştirici güncellemesi

Geliştirici Techland dün yayınladığı bir videoyla aslında pek çok şeye açıklık getirmedi. Önce ekipten herkes ekran karşısına geçip sabırsız hayranlar tarafından yazılmış bazı yorumları okudu. Hatta bir yorumda artık hepimizin yavaş yavaş düşünmeye başladığı gibi bir oyuncu da oyunun kaderini Dead Island 2'ye benzetmiş. Bütün yorumlardan sonra ise ekip olarak kamera karşısına çıkıp şunları söylediler.

Dying Light 2 için geliştiriciden yeni açıklama geldi

"Tamam millet, mesajı aldık. Oyunu merak etmenizi anlıyoruz çünkü siz de Dying Light 2'nin hayallerinizdeki kadar iyi olmasını istiyorsunuz. Evet belki sabrınız biraz tükenmiş olabilir çünkü bu oyundan gelecek haberler ve güncellemeler için uzun süredir bekliyorsunuz."

"Dying Light 2 karmaşık ve devasa bir proje, vizyonumuza uygun hale getirmek için biraz zamana ihtiyacımız vardı. Aylar boyunca oynayabileceğiniz bir oyun çıkartmak için buradaki herkes işe kalplerini koyarak çalışıyor. Çok yakında Dying Light 2 hakkında konuşmaya başlamak için hazır olacağız."

"Bütün takımın bizi motive eden şeye, güven ve desteğinize ihtiyacı var, özellikle de şartların herkes için zor olduğu şu zamanda. Duygularınızı nasıl dışa vurduğunuz fark etmeksizin, sizin gibi sadık hayranlara sahip olduğumuz için gururluyuz."

Ekipten gelen bu açıklamaların ardından oyun için yeni oynanış görüntüleri de yayınlandı. Bunun üzerine oyun için belirsizlikten daha da öteye gidip "ertelendi de haberimiz mi yok?" dediğimiz çıkış tarihi için de yıl verildi. Oyunun bu yıl içerisinde çıkması hedefleniyor. Henüz herhangi bir erteleme söz konusu değil. Oynanış görüntülerini yukarıdaki videodan seyredebilirsiniz. Peki sizler Techland ve Dying Light serisinin geleceği hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 14:13
Kendi seçimleriniz sizi hayatta tutacak.Mücadeleye hazır mısınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 14:03
1'incisi zaten efsane iki nasıl olur bilmiyorum.
:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 14:00
İnşallah yakında gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 18:42
goty potansiyeli var gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 18:07
Oynanış ve mekanikler zaten mükemmeldi ama hikaye örgüsü çok klişe ve görevler sürekli tekrar eden gorevlerdi. Bunları cozerlerse yılın oyunu olur ANCAK bu oyun bu yıl çıkmaz mümkün değil boşa beklemeyin, belki 2022 nin 2. Çeyreği
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 için geliştiriciden yeni açıklama geldi
İlginizi Çekebilir