EA Battlefield 6 duyurusu için ipuçlarını verdi

Alparslan Gürlek 11.05.2021 - 11:17
EA sosyal medya üzerinden paylaştığı bir gönderi ile Battlefield 6 duyuru tarihi için önümüzdeki ayı işaret etti. Meraklı bekleyiş sona eriyor.

Söylentilere göre geçen hafta duyurulması beklenen Battlefield 6 henüz gün yüzüne çıkmış değil. Ancak EA, Twitter üzerinden paylaştığı oldukça açık görünen bir gönderi ile duyurunun önümüzdeki ay yapılacağını belirtmiş oldu. Geçen hafta ortaya çıkan bazı söylentiler oyunun 6 Mayıs'ta duyurulacağını söylese de ne yazık ki bu gerçekleşmedi.

Battlefield 6 Haziran ayında görücüye çıkıyor

Resmi Battlefield Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi ile oyunun Haziran ayında duyurulacağı belli oldu. Paylaşılan gönderide "Soon" kelimesi ile kafiyeli kelimeler denerek "June" ve "Boom" kelimeleri verildi. Buradan anlıyoruz ki oyun çok yakında, Haziran ayında -ve bomba gibi- bir duyuruyla karşımıza çıkacak. EA daha önce oyunun duyurusunun bahar ayında duyurulacağı yönünde bazı işaretler vermişti.

Teknik olarak bahar 20 Haziran'a kadar süreceğinden, EA için işlerin planlandığı gibi gittiğini de söyleyebiliriz. Zaten daha önce yaptıkları bir açıklamada geliştirme sürecinin beklenenden de daha iyi gittiğini ve oyuncular için harika bir yeni nesil FPS deneyiminin yolda olduğunu belirtmişlerdi. Burada altı çizilmesi gereken bir başka nokta ise Haziran ayında ,12-15 Haziran tarihleri arasında, E3 2021 dijital etkinliği düzenlenecek. Buradan da şunu anlıyoruz ki Battlefield 6, E3 2021 sırasında gösterişli bir duyuru ile karşımıza çıkacak.

EA Battlefield 6 duyurusu için ipuçlarını verdi

Son zamanlarda oyun hakkında gelen sızıntı haberleri de sıklaşmaya başladı. CoD ve Battlefield serileri konusunda güvenilir bir kaynak olan Tom Henderson'un ortaya attığı bazı iddiaların yanı sıra oyuna dair ekran görüntüleri ve ardından da fragman sesleri sızdırılmıştı. Bununla birlikte daha önce ortaya atılan söylentiler, oyunun çıkış gününde Xbox Game Pass servisine ekleneceği yönünde. Oyuncuların meraklı bekleyişi devam ederken EA'den henüz bu söylentiler hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Ancak önümüzdeki ay her şeyin biraz daha netleşeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Battlefield 6 önümüzdeki ay duyurulana kadar elimizdeki bilgiler oyunun her zaman olduğundan daha fazla oyuncuyu destekleyecek şekilde geliştirildiğini ve günümüzden 10 yıl kadar sonrasında geçeceğini gösteriyor. Modern teknolojilerin karşımıza çıkacağı yapım rakip seri CoD'un yaptığı uzak gelecek kurgusu hatasına düşmeyerek oyunculara daha yakın gelecekten silahlar ve araçlar sunacak. Daha fazla detaya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2021 19:17
Yorumlardakiler madem ilginiz yok niye buradasınız? BF4 bugün bile deli gibi oynanıyor. Modern savaş yapısı yüzünden. Kaç senelik oyun. BF6 güzel gelirse BF1,BF5 ve BF4'ü oynayan kitleden çok daha büyük bir kitlesi olur. BF oyunları CoD oyunları gibi 1 senede ömrünü tüketmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2021 14:36
Sanki GTA 6 çıkarıyorlar coşmuyoruz aynı oyunun laciverti olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2021 12:30
Çok kastınız bu oyun için. Umarım beklentiyi verebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Battlefield 6 duyurusu için ipuçlarını verdi
İlginizi Çekebilir