EA yeni bir PGA Tour oyunu yapıyor

Burak Bahar 29.03.2021 - 18:55
Electronic Arts'ın eski spor serilerini yeniden canlandırma çabası artık PGA Tour ile golfe kadar uzanıyor. Detayları haberimizde.

Electronic Arts'ın bu yıl PGA Tour ile imzaladığı yeni ve uzun vadeli anlaşma ile EA Sports, serinin yeni nesil oyunu ile golfe yepyeni boyutlar kazandıracak. Oluşum ile imzalanan yeni anlaşma "uzun vadeli" ve oyun, Electronic Arts'ın şirket içi kullandığı Frostbite motoru ile geliştirilecek.

Yeni nesil golf video oyunu serisi PGA Tour; 1998 yılında Electronic Arts tarafından satın alınan, kısa süre önce Madden ve NBA Live serileri üzerinde çalışan, aynı zamanda Electronic Arts'ın son nesil spor oyunlarının baş stüdyosu olan Tiburon tarafından geliştiriliyor.

Electronic Arts'ın Genel Müdür Yardımcısı Cam Weber: “Tutkulu golf hayranlarından oluşan ekibimiz, Pebble Beach gibi dünyanın en iyi sahalarını titizlikle yeniden yaratıyor ve hayranlara en ikonik golf sahalarından bazılarında rekabet etme ve FedExCup’ı kazanma fırsatı vermek için sabırsızlanıyoruz.”

Electronic Arts, EA Sports PGA Tour ile golfe dönüyor

Ea, yeni bir PGA Tour oyunu geliştiriyor

Golf hayranları sanal kariyerlerini geliştirebilecek; The Players Championship ve FedExCup dahil PGA Tour'un manzaralarını, seslerini heyecanlarını ve daha unutulmaz pek çok şeyi deneyimleyebilecekler. Geliştirilmekte olan oyun ayrıca, taraftarların profesyonel golfün en büyük isimlerinden biri olarak (ve isterlerse onlara karşı oynama seçeneğine sahip olarak) oynayabilecek. Serinin yeni oyunu dünyanın en ünlü sahalarının çoğunu da içerecek. Yeni oyunun; yeni nesil donanımlarla, yeni bir golf deneyimi sunacağı kesin.

Electronic Arts oyuncular için önümüzdeki haftalarda daha fazla bilginin görüneceğini, ancak "önümüzdeki aylarda" bir çıkış tarihini beklenebileceğini söyledi.

Dünya çapında on milyonlarca oyuncuyu ağırlayan ve şirketin "adını" yapmasına yardımcı olan spor serilerinden birinin devam ettirilmesi oldukça sevindirici. FIFA, Madden NFL, NHL ve UFC oyunlarının tümü büyük oyuncu kitlelerine hitap eden, oyuncu etkileşimi yüksek olan oyunlar ve pek çoğu rekorlar elde ederek ilerliyor. Electronic Arts, spor sevgisini büyütme misyonunu istikrarlı bir şekilde ilerletmeyi sürdürüyor. İnteraktif eğlence yoluyla sporla etkileşim kurması için yeni ve heyecan verici yollar yaratma konusundaki kararlılığının takdir edilmesi gerekiyor.

Electronic Arts'ın resmi duyurusuna bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA yeni bir PGA Tour oyunu yapıyor
İlginizi Çekebilir