Fallout 4 içinde Silent Hill oynamanızı sağlayan mod

Alparslan Gürlek 1.03.2021 - 12:28
Fallout 4 için bir ekip tarafından geliştirilen Silent Hill modu, nostaljiyi daha iyi grafiklerle karşımıza çıkaracak gibi görünüyor.

Fallout 4 modları geliştiren Mangaclup adındaki bir geliştirici ekipten yeni bir Silent Hill modu geldi. Whispering Hills adındaki bu mod sayesinde bugünlerde yeni bir oyununu heyecanla beklediğimiz seriyle hasret giderebilirsiniz. Bethesda'nın geliştirdiği Fallout 4 grafikleriyle seriyi oynayanlar için oldukça tanıdık ortamlarda gezmek, eski nostaljik Silent Hill atmosferini solumak hoş olacaktır.

Fallout 4 için Silent Hill modu: Whispering Hills

Geliştirici ekibin geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir fragman, oldukça ilgi çekici görünüyor. Seriden tanıdığımız mekanların Fallout 4 grafikleriyle yeniden canlandırılmış kısımları ve fragmanın tamamı, oldukça ilginç. Fragmanda serinin daha önceki oyunlarından tanıyabileceğiniz o meşhur okul da yerini almış. Aynı zamanda bu sisli atmosferin yanı sıra serinin oldukça sevilen farklı düşmanları da yine Whispering Hills modu ile Fallout 4'e geldi. Mod dahilinde seslendirilmiş bir NPC yardımıyla tamamlamanız gereken bir dizi görevler olacak.

Bu bahsi geçen görev serisi sizi Midwitch ilkokuluna ve Whispering Hills kasabasına götürecek. Silent Hill filminde temel alınan Centralia kasabasına dayanıyor ve görünüşe bakılırsa mod, haritayı yeniden oluşturmak için lazer tarama verilerini kullanıyor. Seriden tanıdığımız Piramit Kafa, o meşhur hemşireler ve Energiser Bunny gibi bilindik canavarlar da karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra mod Stranger Things'ten Demogorgon, Slenderman'e benzeyen yapısıyla SirenHead gibi bazı farklı evrenlerden canavarları da içinde barındırıyor.

Fallout 4 içinde Silent Hill oynamanızı sağlayan mod

Fragmanın içinde aynı zamanda orijinal oyunla aynı bölümlerin kıyaslamalarını da görebilirsiniz. Atmosferi bire bir olarak yansıtmalarını beklemek biraz acımasızca olabilir elbette, ancak hiç de fena görünmüyor. Özellikle büyük oyunların hüsran ve ertelemelerle çalkalandığı bu günlerde, Skyrim için yapılan Oblivion Remastered modu gibi bu tür modlar oyuncular için birçok farklı seçeneğin kapısını aralıyor. Daha önce de The Witcher 3 için yapılan snowboard modunun haberini yapmıştık, ilerleyen vakitlerde daha fazla kaliteli modlar görmeye başlayacağız gibi görünüyor. 

An itibariyle mod hem ModDB hem de NexusMods üzerinden yayınlanmış durumda. Eğer Silent Hill ile aranız iyiyse ve Fallout 4'te de deneyimlemek istiyorsanız indirebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

İlginizi çekebilir:

Bu Skyrim modu ile karakter animasyonlarınız değişecek
Bu mod sayesinde Hitman 3 FPS olarak oynanabiliyor
GTA V için Ultimate Superman modu yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 4 içinde Silent Hill oynamanızı sağlayan mod
İlginizi Çekebilir