Fallout 4 ve Skyrim, Xbox Game Pass PC için geliyor

Alparslan Gürlek 11.03.2021 - 11:52
Görünen o ki Fallout 4 ve The Elder Scrolls V: Skyrim, Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor. Bethesda oyunları yavaş yavaş geliyor.

Twitter üzerinde bir kullanıcı tarafından tespit edilen bir husus, güçlü bir olasılıkla iki oyunun da sisteme ekleneceğini gösteriyor. Fallout 4 ve Skyrim Xbox Game Pass kütüphanesine eklenebilir. Bir oyunun Game Pass sistemine gelmesi için, önce bir Microsoft Store sayfası olması gerekiyor. Fallout 4 ve Skyrim'i aynı anda içeren bir paket ise dün Microsoft Store üzerinde listelendi. Anlaşılan ikisi birden aynı pakette gelecek. Bunların yanı sıra The Evil Within için de bir listeleme yapıldı.

Fallout 4 ve Skyrim Xbox Game Pass PC yolcusu

Fallout 4, The Evil Within ve Skyrim Xbox Game Pass yolcusu gibi görünüyor. Dün yaptığımız Microsoft'un Bethesda satın alımını tamamlaması haberinde aslında bundan biraz bahsetmiştik. Game Pass sisteminde olan ve olmayan Bethesda oyunlarını ayırarak, hangilerinin gelmesini bekleyebileceğimiz konusunda fikir sahibi olmuştuk. Şimdi ise beklenildiği üzere Bethesda oyunları hızlı bir şekilde kütüphaneye eklenemeye başlıyor. Konsol için bazıları hali hazırda sistemde olsa da, an itibariyle söz konusu olan PC sürümleri.

Şimdi kaldırılsa da söz konusu mağaza sayfası listelemesi, çıkış tarihi olarak 12 Mart'ı işaret ediyordu. Öyle görünüyor ki yarın Fallout 4, The Evil Within ve The Elder Scrolls V: Skyrim, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek.

Fallout 4 ve Skyrim, Xbox Game Pass PC için geliyor

Burada belki tedirgin edici yalnızca bir şey var. Söz konusu iki oyunun da büyük ölçüde modlar kullanılarak oynanması. Xbox Game Pass bazı oyunlar (Slay the Spire gibi) için henüz tam mod desteğine sahip değil. Bu da gözleri doğrudan Microsoft'un üzerine, gelecek oyunların mod desteğinin olup olmayacağına çeviriyor. Zira bu iki oyun için de mod faktörü çok önemli.

Özellikle Skyrim'in sisteme eklenmesi, aslında hayranlar tarafından uzun süredir bekleniyordu. Microsoft'un Bethesda ana şirketi ZeniMax'ı bünyesine katması ve dün satın alımı tamamladığını duyurmasıyla serilerin hayranları için güzel günlerin geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca sevilen korku oyunu The Evil Within de yakında kütüphanede boy gösterebilir. Bunun üzerine hangi Bethesda oyunlarının daha sisteme geleceği henüz belli olmasa da, Microsoft yeni oyunların bazıları için Xbox ve PC'ye özel olacağına dair küçük işaretler vermişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2021 18:39
Çok ama çok geç kaldılar da yani.. Yeni anlaştılar, gayet doğal :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2021 18:31
Evil within 3 yükleniyor....
Exclusive series X King of 12 teraflops
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 4 ve Skyrim, Xbox Game Pass PC için geliyor
İlginizi Çekebilir