Fallout 76 Locked & Loaded güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 28.04.2021 - 12:36
Yeni iyileştirmelere ve yuvalara sahip olan Fallout 76 Locked & Loaded ücretsiz güncellemesi oyunun yer aldığı tüm platformlarda çıktı.

Fallout 76 Locked & Loaded güncellemesi geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Oyunun bulunduğu tüm platformlarda yayınlanan bu güncelleme oynanış dinamiklerini kolaylaştıran iyileştirmelerin yanı sıra oyuncular tarafından beklenen yeni yuvaları ve birçok topluluk özelliğini de oyuna ekliyor. Güncelleme ile alakalı yapılan duyuru ve detaylar ise şu şekilde;

Fallout 76 için en yeni ücretsiz güncelleme Locked & Loaded, şimdi tüm oyuncular için oynanabilir durumda. Güncelleme, yepyeni Armor Ace temalı Puan Tablosu'yla 4. Sezon'a start vererek Daily Ops genişlemesi ve oynanışı kolaylaştıran iyileştirmelerin yanında uzun zamandır beklenen S.P.E.C.I.A.L. Loadouts ve C.A.M.P. yuvaları dahil birçok topluluk özelliğini oyunculara sunuyor.  

Fallout 76 Locked & Loaded güncellemesi çıktı

S.P.E.C.I.A.L. Loadouts

Topluluğun en yaygın taleplerinden biri şimdi gerçek oldu. S.P.E.C.I.A.L. Loadouts, oyuncuların bir karakterin S.P.E.C.I.A.L. özelliklerinin tamamını sıfırlayıp hızlıca başka özelliklere yoğunlaşmasına olanak sağlıyor. 25. seviyeden itibaren oyuncular kendilerine özel S.P.E.C.I.A.L. puan dağılımları ve Perk Card atamalarını oluşturabilir, kaydedebilir ve kayıtlar arasında geçiş yapabilir.

Loadouts değiştirmek, Perk Card veya S.P.E.C.I.A.L. puanlarını düzenlemek için sadece bir Punch Card Machine'i (Delikli Kart Makinesi) ziyaret etmeniz yeterli. Punch Card Machine'ler C.A.M.P. içerisine inşa edilebilir veya Appalachia çevresindeki tren istasyonlarında bulunabilir. Oyuncular karakter başına iki S.P.E.C.I.A.L. Loadouts sahibi olabilir.

Fallout 76 Locked & Loaded güncellemesi çıktı

C.A.M.P. Yuvaları

Şu ana kadar oyuncular 1 C.A.M.P. ile sınırlıydı. C.A.M.P. Yuvalarıyla oyuncular her biri kendi konumu, inşa bütçesi, özelleştirilebilir ismi ve hatta özgün harita işareti olan birden fazla C.A.M.P. inşa edebilir. Oyuncular tek seferde 1 C.A.M.P. etkinleştirebilir ve yeni C.A.M.P. Builds (C.A.M.P. Yapıları) tuşu veya haritadaki C.A.M.P. simgelerinden aralarında kolayca değişiklik yapabilir.

Ayrıca satılacak eşyalar için envanter yönetimi hiç bu kadar kolay olmamıştı. Vending Machines (Otomatlar) artık tüm C.A.M.P.'larınız arasında paylaşılan geniş bir eşya yuvası havuzunu içeriyor. Display Case'ler (Vitrin) her birinde farklı bir eşyayı sergileyebilmenize olanak sağlamak için her C.A.M.P. için ayrı olacak.

4. Sezon

4. Sezon bugün Armor Ace in Cold Steel ile başlıyor. 4. Sezon ulaşılacak 100 rütbe ve sezon yolculuğu boyunca kazanılabilecek geniş çeşitlilikte ödüller içeriyor. Armor Ace ve Commissioner Chaos arasındaki hesaplaşma Puan Tablosu'na yansıdıkça oyuncular Mannequin'ler, Tadpole Badge'ler, Sugar-free Nukashine ve Carry Weight Booster (Taşıma Kapasitesi Takviyesi) gibi yepyeni, ilk kez gelen eşyaları açabilecek. Oyuncuları ayrıca yeni Power Armor ve silah görünümleri, yeni C.A.M.P. eşyaları ve kozmetik kıyafetleri bekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 21:48
Fallout 4 ün üzerine çok şey katan bir oyun... Tavsiye edilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76 Locked & Loaded güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir