Emilia Clarke, Game of Thrones dizinindeki çekimlerini tamamlamış

Ersin Kılıç 24.05.2018 - 15:49
Ünlü oyuncu dizinin çekimlerini tamamladı

Emilie Clarke, Game of Thrones konusunda en aktif olan oyuncuların başında geliyor. Set arkasından yayınladığı videolardan tutun da, farklı organizasyonların düzenlediği etkinliklere kadar, Game of Thrones diyince ilk sıralarda kendisini görüyoruz. İşte 8. ve son sezonunu büyük bir merakla beklediğimiz Game of Thrones'un sonu ile ilgili güzel oyuncu yeni açıklamalarda da bulundu.

Emilia Clarke, Game of Thrones çekimlerini tamamladı

Vanity Fair ile bir söyleşi yapan Emilia Clarke, Game of Thrones'un çekimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuş ve çekimleri son sürat devam eden dizide Daenerys karakterinin bulunduğu tüm sahnelerin çekildiğini sözlerine eklemiş. Yani son sezonda Emilia Clarke'ın yer aldığı bütün sahneler çekilmiş durumda. Bir nevi ünlü oyuncu artık Game of Thrones dünyasına veda etmiş de diyebiliriz.

Asıl önemli açıklama ise işte bu noktada yapılmış. Emilia Clarke, dizideki son sahnelerinin kendisini adeta mahvettiğini sözlerine eklemiş. Bu sahneler hakkında bilgi vermese de Daenerys karakterinin 8. sezonda yapabileceği her türlü pisliği yaptığını ve izlediğimizde ne demek istediğini anlayacağımızı belirtmekten de geri kalmamış. 

Game of Thrones oyuncusunun spoiler içeren görseline müdahale

Anlaşılan Daenerys, son sezonda hiç olmadığı kadar kudretli bir şekilde karşımıza çıkacak. henüz net tarihi belli olmayan Game of Thrones'un 8. ve son sezonu 2019 yılında HBO kanalında yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones'taki son sahneleri Emilia Clarke'ı mahvetmiş
İlginizi Çekebilir