GeForce NOW kütüphanesine 13 yeni oyun eklendi

Ersin Kılıç 25.06.2021 - 15:14
Geçtiğimiz günlerde yeni abonelik fiyatları ile gündeme gelen GeForce Now kütüphanesine 13 yeni oyunun daha eklendiği açıklandı.

NVidia yaptığı açıklama ile GeForce Now oyun kütüphanesine 13 oyunun daha eklendiğini açıkladı. Game+ ile birlikte ülkemizde de sunucuları ile hizmet vermeye başlayan ve geçtiğimiz günlerde indirim haberiyle gündeme gelen bulut tabanlı bu sisteme 13 oyunun daha eklendiği açıklandı. Eklenen oyunların listesi ve yapılan resmi açıklama şu şekilde;

GeForce NOW kütüphanesine 13 yeni oyun eklendi

GFN Perşembe Güncellemelerinde bu hafta LEGO Builder's Journey, Phantom Abyss ve Dual Universe dahil olmak üzere 13 yeni oyun GeForce NOW kütüphanesine ekleniyor. Ayrıca Kena: Bridge of Spirits 24 Ağustos'ta Epic Games Store ile aynı anda GeForce NOW'a geliyor.

GeForce NOW kütüphanesine 13 yeni oyun eklendi

LEGO Builder’s Journey kütüphanede

LEGO Builder's Journey, bu hafta Steam ve Epic Games Store 'da yayınlandı ve GeForce NOW üzerinden PC, macOS ve Chrome tarayıcılarından da erişilebiliyor. Oyun ayrıca RTX özelliklerine de sahip, yani GeForce NOW üyeleri, LEGO Builder's Journey'i GeForce NOW üzerinden ışın izlemeli grafiklerle oynayabiliyorlar. Üyeler ayrıca, daha uzun oyun süreleri için bulut oyun sunucularına ve genişletilmiş oturum uzunluklarına öncelikli erişim elde ediyor. 

Phantom Abyss’i kaçırmayın

Büyük bir heyecanın ardından Phantom Abyss bu hafta Steam'de erken erişimde yayınlandı. Oyuncular Phantom Abyss ile gizli tuzaklardan kaçabilir, tehlikeli uçurumlardan atlayabilir ve kutsal kalıntıyı almak için tehlikeli tapınakların amansız koruyucularından saklanabilir. Her tapınak için yalnızca bir deneme olsa da oyuncular özel eşyaları almak için oyunu GeForce NOW üzerinden oynayarak önceki oyuncuların başarısız denemelerinin hatalarından ders çıkartabilirler.

Metaverse'e hoş geldiniz

Dual Universe'de yer alan sanal dünya Metaverse’de her seçim sizin. Oyuncular hemen hemen her şeyi inşa edip küresel ekonomiyi kontrol edebiliyor. Aynı zamanda oyuncular güvenli bölgelere bağlı kalarak Dual Universe’i barışçıl bir şekilde oynayabilir ya da benzersiz PvP'de gerçek zamanlı savaş yapabilirler. 

GeForce NOW kütüphanesine 13 yeni oyun eklendi

Gelecek oyunlardan haberdar olun

Kena: Bridge of Spirits 24 Ağustos'ta Epic Games Store ile aynı anda GeForce NOW'a da gelecek. Oyuncular, kutsal bir türbe arayışında genç bir Ruh Rehberi olan Kena'ya katılarak Rot adlı ürkek ruh arkadaşıyla terk edilmiş bir köyün ve ruhlarla dolu ormanın sırlarını ortaya çıkarabilir. Yakında PC oyunlarında büyük yaz indirimi başlayacak. Bu indirimlerle birlikte GeForce NOW da güncellemeler sunmaya hazırlanıyor. 

GeForce NOW’da Bu Hafta

GeForce NOW kitaplığına katılan oyunların tam listesi:

  • Industries of Titan (dünyayla aynı anda Steam ve Epic Games Store’da)
  • LEGO Builder’s Journey (dünyayla aynı anda Steam ve Epic Game Store’da)
  • Phantom Abyss (Steam’den erken erişim)
  • Dual Universe beta (Native Launcher)
  • Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG (Steam)
  • The Final Station (Steam)
  • Iron Harvest (Epic Games Store)
  • PowerWash Simulator (Steam)
  • Spirit of the North (Steam)
  • Strategic Mind: Spectre of Communism (Steam)
  • Strategic Mind: The Pacific (Steam)
  • Tom Clancy’s splinter Cell Conviction (Ubisoft Connect)
  • Tools Up! (Steam)
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 28.06.2021 14:17
bir tek Splinter Cell Conviction iyi... gerisi koca bir çöp...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2021 14:16
bir tek Splinter Cell Conviction iyi... gerisi koca bir çöp...
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce NOW kütüphanesine 13 yeni oyun eklendi
İlginizi Çekebilir