God of War Ragnarök ekibi sosyal medyadan taciz ediliyor

Alparslan Gürlek 1.07.2022 - 16:25
Oyuncu kitlesi harika insanları içerisinde barındırsa da oralarda hep toksik bir kitle var. God of War Ragnarök ekibi de bundan nasibini alıyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde God of War Ragnarök çıkış tarihi ile ilgili söylentiler ortaya atılmıştı. Oyunun bu içinde bulunduğumuz birkaç güç içerisinde çıkış tarihinin belli olacağı bilgisi, kaynaklardan gelen söylentilerle ortalıkta dolaşıyordu. Bunun üzerine Cory Barlog gerekli açıklamayı yapsa da, bu bazılarını tatmin etmişe benzemiyor.

God of War Ragnarök geliştiricisine penis fotoğrafı atmışlar

Sosyal medyadan geliştiricilerin sıkıştırıldığını daha önce çok kez görmüştük, sık sık ertelenen Cyberpunk'ın geliştiricilerine ölüm tehditleri savuruldu ancak bu sıradaki, aleni şekilde iğrenç bir durum. God of War Ragnarök sinematik yapımcısı Estelle Tigani'ye bazı "İNSANLAR" penislerinin fotoğraflarını göndermişler. Haliyle durumdan oldukça canı sıkılan Tigani, Twitter'da şöyle bir gönderi paylaştı:

"Pro İpucu: Bana penis görselleri gönderip God of War Ragnarök çıkış tarihini sormanız, bana çıkış tarihini duyurtmayacak. Bunu yapan insanlar, bu sizin için ne zaman işe yaradı?"

Cory Barlog Twitter'da çalışanından, yaşadığı durum için özür diledi. Yapılan davranışın berbatlığına vurgu yaptı. Ayrıca kendi profilinde de aşağıdaki gönderiyi paylaştı.

God of War Ragnarök ekibi sosyal medyadan taciz ediliyor

Maalesef bu toksik kitleden, aile dostu bir macera oyunu olan Monkey Island yapımcıları bile nasibini alıyor. Biliyorsunuz Ron Gilbert de yine aynı tip insanlar yüzünden paylaşım yapmayı bıraktı. Ne zaman düzelecekler acaba...

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 04:47
Tam da bu insanlar yüzünden işte netin özgürlük ortamı yok olacak . Otoriter iktidarlar bu gibi grupları örnek gösterip neti ele geçiriyor veya çabalıyor. Geleckte internet gazetelere ve tvye dönecektir.Bu kaçınılmaz .Yani budanmış sadece gövdesi kalmış bir ağaç olacak.
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 14:58
Twitter, Youtube vs. bizzat kendisi sansür uyguluyor, ne iktidarı, ne özgürlüğü? İşine geldi mi terör örgütleri bile cirit atıyor, işine gelmedi mi legal kişileri yasaklıyor. Bunlar toplum mühendisliği araçları, ta kuruldukları ilk günden beri. Zaten bot hesap kaynıyor, ki çoğu da Twitter mamulü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2022 17:14
Peki komplo teorisi mode on: Ya bu konuda baskı almamak için ekip kendisi uyduruyorsa bu olayı? Aksini nasıl ıspatlayabiliriz? Tabiki de hiç bir şekilde. Madem doğru söylüyorlar tacizden dolayı yasal işlem başlatsınlar ifşa etsinler. Activisiondakilerin yaptıkları gibi.
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2022 08:48
Haklılık payın var. İfşa edilmeleri lazım en azından caydırır
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 11:24
Anonim hesaplardan atar insanlar da, önüne geçemezsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2022 23:23
Keske sosyal medya hic olmasaydi,dunyanin icine etti,insanlari dejenere etti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War Ragnarök ekibi sosyal medyadan taciz ediliyor
İlginizi Çekebilir