Henry Cavill The Witcher Sezon 2 çekimlerinde yaralandı

Alparslan Gürlek 14.12.2020 - 12:06
Gelen raporlara göre Henry Cavill, Witcher 2. Sezon çekimleri sırasında yaralandı. Çekim programı bir süreliğine aksamış gibi görünüyor.

Arborfield Stüdyolarında gerçekleşen Witcher sezon 2 çekimlerinde işler bir türlü yolunda gitmiyor. Önce Covid-19 yüzünden duran prodüksiyon Ağustos ayından bu yana kesik kesik devam etse de bugün gelen haberler işlerin tekrar aksadığını söylüyor. Dizinin yıldızı Geralt rolündeki Henry Cavill, çekimler sırasında kendisini yaralamış. Çok büyük bir yaralanma olmasa da prodüksiyonun programını aksatacağı kesin.

Henry Cavill bacağından yaralandı ve Witcher seti tekrar aksadı

Arborfield Stüdyoları'nda 20ft yükseklikte ağaçta bir emniyet kemerine bağlı şekilde duran Henry Cavill'in -film ve dizi çekimlerinde kullanılır- askeri eğitim parkurunda "sallanan baltalarda" kendisini yaraladığını söyleniyor. The Sun raporuna göre Cavill'e dinlenmesinin tavsiye edilmesiyle çekim programında karışıklıklar olduğu söyleniyor.

The Sun'a konuşan bir kaynak "Film, Henry'nin başına gelenlerden dolayı sekteye uğradı. Saldırı parkurundaydı ve bacağını yaraladı" diyor. "Birden ayağa kalktı ve açıkça çok acı çektiği belliydi. Bir nesnenin bacağına çarpıp çarmadığı veya bir tür çekme ya da kas ağrısı olup olmadığı net değildi" diyerek ekledi. Aynı zamanda "Bir ambulansa ihtiyaç duyacak kadar kötü değildi, ancak düzgün yürüyemediği için çekim programını alt üst etti" diye ekledi. "Sahnelerde ağır zırh giymesi gerekiyor ve bunu yaralı bacaklarıyla yapması olanaksız." Bildiğiniz gibi Henry Cavill -Geralt- bu sezon yeni ve nispeten daha ağır bir zırh ile karşımıza çıkacak.

Henry Cavill The Witcher Sezon 2 çekimlerinde yaralandı

Son haftalarda ikinci kez prodüksiyon durma noktasına geldi. Bir ay önce sette birçok pozitif Covid-19 vakası doğrulandığında da çekimler durdurulmuştu. Ancak ekibin her şeyi netleştirmesinin ardından çekimlerin yeniden başladığı bildirildi.

Şu ana kadar herhangi bir erteleme ya da gecikme duyurulmadı. The Witcher 2. Sezon hala 2021'de Netflix'te olacak. Lauren S. Hissrich'in daha önce de belirttiği gibi "2. Sezon için henüz hedef bir lansman tarihimiz yok. 2021... Ürünü aceleye getirmek istemiyoruz" ifadeleriyle yeni sezonun önümüzdeki yıl yayınlanacağını biliyoruz. Biz oyuncu camiası olarak kendisini Warhammer figürleri biriktirmesiyle ve oyun bilgisayarlarına ilgili olmasından dolayı çok severiz. Bu nedenle umarız ki kısa zamanda iyileşir ve ikinci sezonda izleyicileri büyüler. Sizler Witcher setinin başına gelen talihsizlikler hakkında neler düşünüyorsunuz?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2020 20:54
cyberpunk oynamak için sakatlandı bence :)
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2020 18:13
Hahaha güldürdün vallahi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2020 09:49
Ciri gözü bağlı yapıyor hacı Geralt sin sen
Kalan Karakter: 300 Gönder
serkanapaydin
serkanapaydin 14.12.2020 23:34
Hacı, Quen kullanmadan kalabalığa dalma birdahakine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Henry Cavill The Witcher Sezon 2 çekimlerinde yaralandı
İlginizi Çekebilir