The Witcher ikinci sezon daha havalı bir Geralt getiriyor

Alparslan Gürlek 6.10.2020 - 11:47
The Witcher ikinci sezon için yeni görseller yayınlanmaya başladı. Henry Cavill'in canlandırdığı Geralt yeni zırhlarıyla enfes görünüyor.

The Witcher ikinci sezon için yeni görüntüler gelmeye başladı. Önümüzdeki sezon dizide neler olacak henüz bilmiyoruz ama görünen o ki Geralt bu sezon çok daha havalı ve tehlikeli görünüyor. Henry Cavill'in başarıyla canlandırdığı Geralt için önümüzdeki sezon daha fazla heyecanlanacağız gibi görünüyor.

The Witcher ikinci sezon: Yeni moda havalı Witcher zırhları

İlk sezon Geralt'ın giydiği zırh daha sıkı, deriden yapılma ve daha hareketli görünüyordu. Bu sezon paylaşılan yeni görselleri ilk gördüğümde "Abi bildiğin Superman olmuş bu tekrar" dedim. Daha havalı, daha tehlikeli ve çok güzel göründüğünü kabul ediyorum ancak bu bir Witcher zırhı değil.

Ayrıca Henry Cavill de pandemi sürecinden etkilenip kilo almış olsa gerek. Kitaplarda zayıf ve ihtiyar gibi göründüğü söylenen Geralt'ımız çakı gibi iri kıyım bir delikanlı olarak ikinci sezonda karşımıza çıkacak. Ayrıca The Witcher ikinci sezon için daha önce de bildiğiniz gibi bazı açıklamalar yapılmıştı.

The Witcher ikinci sezon daha havalı bir Geralt getiriyor

Dizinin ikinci sezonunu önümüzdeki yıldan önce beklememek gerekiyor. Pandemi süreci nedeniyle ara verilen çekimlere Ağustos'un başlarında yeniden başlandığı duyurulmuştu. Bizlere 2021'den önce diziyi beklemememiz gerektiğini, o kadar acele etmenin kimseye bir faydası dokunmayacağını belirtmişlerdi. Ayrıca yeni sezonda dizi ilk sezon olduğu gibi karmaşık bir zaman çizelgesinde değil, doğrusal olarak ilerleyecek. Bu da ilk sezonda kitapları okumamış izleyicileri darmadağın eden zaman çizelgesinden ders çıkarttıkları anlamına geliyor.

Yeni sezonda henüz Yennefer, Ciri ya da Jaskier gibi sevilen karakterlerin nasıl görüneceğini bilmiyoruz. Öyle hissediyorum ki Netflix önümüzdeki günlerde bu karakterlerin de yeni görünümlerini de paylaşacaktır. İlk etapta kastı ile tepki çekse de The Witcher başarılı oyunculuklarıyla bu açığını kapattı. Yine de hala kitaplara göre bile fazla "süper kahraman" havası taşıyan kısımlar olsa da dizi serinin atmosferinin dışına fazla çıkmadan ilerlemeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi ikinci sezonda karşımıza çıkacak Eskel rolü daha biz onu görmeden el değiştirmişti. İkinci sezonda Eskel, Lambert -belki- Vesemir gibi karakterleri de görmek muhteşem keyifli olacaktır. Henüz yeni sezon için bir çıkış tarihi verilmiş değil, ancak önümüzdeki yılın ortalarında geleceği söyleniyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2020 12:23
"Kitaplarda zayıf ve ihtiyar gibi göründüğü söyenen?" 7 ciltlik seriyi defalarca okudum. Haberi paylaşan kişi nasıl böyle bir intiba edindi anlayamadım. Geralt'ın saçlarının beyaz olması onu yaşlı yapmaz. Tam tersine Geralt'ın vücudunda yara izleri çok olsa da son derece dinç ve kaslı bir vücudu var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2020 18:24
imperial zırhı olmuş ya bu, havalıdan ziyade eğreti durmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 6.10.2020 17:50
Kedi okulu zırh seti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 6.10.2020 14:03
Kemer tokasındaki 2080ti'ın fanı mı o? XD
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher ikinci sezon daha havalı bir Geralt getiriyor
İlginizi Çekebilir