Hood: Outlaws and Legends için 10 dakikalık video yayınlandı

Ersin Kılıç 21.04.2021 - 11:25
Robin Hood hikayelerinden yola çıkarak geliştirilen Hood: Outlaws and Legends için yayınlanan yeni oynanış videosu yaklaşık 10 dakika sürüyor

Hood: Outlaws and Legends oyunu için yaklaşık 10 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu sızdırıldı. Robin Hood'un hikayelerinden esinlenerek geliştirilen ve ismini de buradan alan oyun, dört kişilik co-op bir macera sunacak. Aksiyon yapısının yanı sıra soygun görevleri ve kampınızı geliştirme gibi farklı dinamiklere de yer verilecek olan yapımda kanunsuz bir grubu kontrol edeceğiz. 

Hood: Outlaws and Legends için yeni oynanış videosu sızdırıldı

Hood: Outlaws and Legends oyununda dört kişi olarak görevlere çıkacak ve bölgede kanunsuz bir şekilde zenginleşen kişileri soymaya çalışacaksınız. Oyunun bu yeni videosuna baktığımızda oynanış dinamiklerini daha yalın bir şekilde görebiliyoruz.. Hem gizlenme hem de aksiyon kısımlarına video içerisinde yer verilmiş. Yine bu videoda düşmanlara arkadan yaklaşıp onları alaşağı etme ok, yay kullanımı ve yakın dövüş dinamiklerine de yer verildiğini görüyoruz.

Orta Çağ döneminde geçecek olan Hood: Outlaws and Legends oyunu hem PVP hem de PVE dinamiklerine sahip olacak. 10 Mayıs'ta PC dışında PS5, Xbox Series X/S, PS4 ve Xbox One için çıkacak oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hood: Outlaws and Legends için 10 dakikalık video yayınlandı
İlginizi Çekebilir