Igor Manceau Ubisoft'tan ayrıldı. Microsoft sesleri yükseliyor

Murat Oktay 10.10.2022 - 17:19
Şirketin üst düzey yöneticilerinden kreatif direktörü Igor Manceau ayrılması, Ubisoft'un Microsoft'a satışını yedinden gündeme getirdi.

Ubisoft son dönemde oyunlarından çok firmadan ayrılan isimler ile gündeme gelir olmaya başladı. Son bir yıllık süreç içinde Far Cry baş yönetmeni Dan Hay'ın firmadan ayrılması ile başlayan furya, Division'ın yapımcısı David Polfeldt'ın da firmadan ayrılması ile devam etmişti. Bu sürece Ubisoft Kreatif Direktörü Igor Manceau da dahil oldu.

Baş kreatif direktör Igor Manceau Ubisoft'tan ayrıldı

Elbette bu netliği ya da kesinliği olan bir durum değil. Ancak firmaya yakın çevreler geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Ubisoft'un Microsoft tarafından satın alınacak olması söylentilerinin üzerine gelmiş olması önem teşkil ediyor. Eğer bu durum gerçekleşirse Microsoft'un eli diğer platformlar karşısında oldukça güçlenecek.

Baş kreatif direktör Igor Manceau Ubisoft'tan ayrıldı

Ayrıca geçtiğimiz aylarda Ubisoft+'ın da Game Pass'e geleceği konuşulmuştu. Bu da henüz gerçekleşmeyen başka söylentiler arasında. Ancak iki firmanın birlikte yol aldığı birçok konu olduğu için istemeden de olsa bu tarz bir satın alma gündemden düşmüyor.

Ubisoft son zamanlarda amiral gemisi Assassin's Creed serisinin sonraki oyunu AC: Infinity'de oluşacak gelişmeleri nasıl idare edeceği konusunda önemli bir değişiklik geçiriyor. Bu da bize arka planda da büyük değişiklikler olduğunu kanıtlıyor.

Oyun üretiminde çalışan ve önemli sayıda geliştirme stüdyosuna sahip dev bir şirket olan Ubisoft'un organizasyon yapısı, ne kadar verimli çalıştığı konusunda kilit bir faktör. En son bilgilere göre, bu süreci mümkün olduğunca optimize etmek için adımlar atılıyor ve şirketin yaratıcı departmanları, oyun geliştirmeyi kolaylaştırmak için şimdiden yenileniyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2022 00:52
Inşaallah satılmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2022 20:37
yeni prince of persi ları geçtim.remake i de geçtim.bari eski 5 oyunu store lara koyun be.insafsız firma.steamhariç modern konsollarda yok oyun.
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2022 07:36
Xboxta nerdeyse hepsi mevcut prince of persia da dahil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2022 20:05
Türkiye'de en ucuz fiyatlandırma ubisoft tarafında. Dolar kuru 6 olarak uygulanmakta. Eğer satılırsa ubisoft oyunlarını ucuza almaya ve oyun içi paraları ucuza almaya elveda diyin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2022 19:04
Insallah oyle ya da böyle ubisoft her sene hic yoksa 4 oyun cikariyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Igor Manceau Ubisoft'tan ayrıldı
İlginizi Çekebilir