It Takes Two için yeni bir fragman daha geldi

Alparslan Gürlek 8.03.2021 - 21:21
İşbirliğine dayalı oynanış mekanikleri ve sevimli dünyasıyla öne çıkan It Takes Two için yeni bir fragman daha geldi. Çok hoş görünüyor.

İşbirliğine dayalı hikayesiyle öne çıkan It Takes Two için bugün yeni bir fragman daha yayınlandı. Brothers: A Tale of Two Son ve A Way Out geliştiricisinin imzasıyla gelen yapım gerçekten çok hoş görünüyor. Bugün yayınlanan yeni video oyunun mekaniklerine ve bu mekaniklerin hikayeye nasıl yedirildiğine değiniyor. Electronic Arts tarafından yayınlanan oyunu Hazelight geliştiriyor. Elimizde hali hazırda bir çıkış tarihi de var ve oyun bu ay sonunda piyasaya sürülecek. Ancak fiyatı yine Türk oyuncular için üzücü...

It Takes Two sizce de çok iyi görünmüyor mu?

Eğer hikayeye odaklanan eşli oyunlarla aranız iyiyse, görünen o It Takes Two tam size göre. Özellikle co-op mekaniklerine odaklanan geliştirici, bunu her fragmanda öne çıkartıyor. Bölümden bölüme değişen dünyası, oynanış mekanikleri ve şekillenen hikayesiyle çok tatlı görünen oyun, 26 Mart 2021'de piyasaya sürülecek. Bugün yayınlanan fragman da yine oynanış mekaniklerinin çeşitliliğini gözler önüne seriyor. Hemen alt taraftan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Oyunun hikayesi anlaşamayan bir çiftin son kavgasıyla başlıyor. Ayrılma kararı alan çift kararlarını çocuklarına da açıklıyor. Küçük kızları Dr.Hakim tarafından yazılan "Book of Love" kitabını başlarına bela ediyor. İki ebeveyni de oyuncak bebeklere çeviriyor ve "Şimdi çözün bakalım sorununuzu" der gibi sevimli bir evrenin ortasına bırakıyor. Burada hikayeye dahil olan kitap şeklindeki eğlenceli karakter ise oyuna ayrı bir renk katıyor. Çifte sürekli hatayı nerede yaptıklarını ve nasıl düzeltmeleri gerektiğini iğneleyici bir dille anlatıyor.

It Takes Two, oyunculara farklı bölümler ve farklı mekaniklerle sürekli aynı şeyi yapmadan bir ilerleyiş vaat ediyor. İşbirliğine dayalı oynanışı her bölümde iki karaktere de birlikte çalışan özellikler veriyor. Fragmanda da göreceğiniz gibi bir bölümde karakterlerden biri yanıcı bir jel püskürtürken, diğeri de o jeli yakan bir silah kullanıyor. Böyle böyle birlikte çalışarak bölümleri geçmemiz bekleniyor. Özellikle grafiklerinin ve bölüm tasarımlarının çok hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

It Takes Two için yeni bir fragman daha geldi

Oynanış mekaniklerini hikayeye yedirme işini de çok güzel yapmışlar. Bir bölümde kadın karakter, erkek karaktere "Vaktim yok" diyor ve ardından gıcık kitabımız ortaya çıkıyor. Aynı bölümde zamanı kontrol edebilme özelliği de oyuna ekleniyor. Bu tarz geçişler oyunun akıcılığını da olumlu yönde etkileyecektir. Peki sizler It Takes Two hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
It Takes Two için yeni bir fragman daha geldi
İlginizi Çekebilir