Jack Black, Borderlands filminde Claptrap olacak

Ersin Kılıç 12.02.2021 - 12:32
Bir süredir ön yapım aşamasında olan Borderlands filmi için yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor.

Oyun severlerin de en sevdiği isimlerden biri olan ünlü oyuncu Jack Black, Borderlands filminin kadrosuna dahil oldu. Gelen haberlere göre Jack Black bu oyun uyarlamasında, Borderlands serisinin en uçarı karakterlerinden ve aynı zamanda oyunun maskotu da diyebileceğimiz Claptrap karakterine hayat verecek.

Jack Black, Borderlands filminde Claptrap'ı canlandıracak

Borderlands filmi için son olarak Jamie Lee Curtis duyurusu ile karşılaşmış ve oyuncunun filmin kadrosuna girdiğini öğrenmiştik. Aradan çok fazla zaman geçmeden The Hollywood Reporter sitesinin haberine göre yeni oyuncunun Jack Black olduğu ve Claptrap'e hayat vereceği açıklandı. Serinin çenesi düşük karakteri Claptrap aslında tam da hakkını verecek bir isme emanet edilmiş diyebiliriz.

Birçok oyun karakterine de hayat veren Jack Black daha önce Jumanji, School of Rock, King Kong, Kung Fu Panda ve Goosebumps gibi yapımlarda da boy göstermişti. Ünlü oyuncu aynı zamanda JablinskiGames isimli Youtube kanalıyla da eğlenceli içeriklere imza atıyor. Borderlands filminde bu iki oyuncu dışında Kevin hart ve Cate Blanchett gibi isimler de yer alıyor. Blanchett'in Lilith karakterine hayat vereceği de daha önce açıklanmıştı. Çarnobil dizisine de imza atan Craig Mazin'in yapımcı olarak yer aldığı bu projenin yönetmenlik koltuğunda ise Eli Roth oturuyor. Filmin gösterim tarihi ise henüz belli değil.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 16:27
jack black ve oyun konulu bir yazıda "Brutal Legend" oyunundan bahsedilmemesi :).
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 09:57
Hay yaşa ya. Belki haberin altında bir yerde yazmışlardır dedim ama yok. Bu arada filmin kadrosu çok kaliteli. Yapımcı ve yönetmende iyi, umarım güzel bir film olur. Bu arada "High five!!" :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 12:37
Kim düşünmüş ise gerçekten doğru bir karar vermiş. Jack dan daha iyi biri var mıdır bilemem ama adam komedi işinde gerçekten başarılı. Tropic thunder, year one, jumanji(son yapılan) başarısı ortada.
Eğer oyunu da az biraz oynarsa çok başarılı olur diye düşünüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jack Black, Borderlands filminde Claptrap olacak
İlginizi Çekebilir