Keanu Reeves çizgi roman uyarlaması Brzrkr projesinde yer alacak

Ersin Kılıç 23.03.2021 - 12:47
Keanu Reeves çizgi roman uyarlaması Brzrkr dizi ve film projesi ile aynı zamanda kendi ortak yazarı olduğu projede yer almış olacak.

Ünlü oyuncu Keanu Reeves çizgi roman Brzrkr projesinden uyarlanan dizi ve sinema filmi projelerinde yer alacak. Böylelikle zaten ortak yazarı olarak yer aldığı ve kendisinden ilham alınarak oluşturulan bu karakterin hikayesini Netflix izleyicisiyle de buluşturmuş olacak. Projenin içerisinde yer alacağı belirtilen Keanu Reeves'ın aynı zamanda hem dizi hem de sinema filmi için yapımcı koltuğuna oturacağı da gelen haberler arasında.

Keanu Reeves çizgi roman Brzrkr uyarlamasında başrolde yer alacak

Keanu Reeves çizgi roman projesi olarak da bilinen Brzrkr, dediğim gibi oyuncudan esinlenerek oluşturulmuş bir seri. Zaten Keanu Reeves çizgi roman Brzrkr'ın hikayesini de New York Times'ın en çok satan yazarlarından biri olan Matt Kindt ile birlikte kaleme almıştı. Çizgi romanın diyalog, renklendirme ve kapak tasarımlarında ise aynı zamanda Ron Garney, Rafael Grampá ve Bill Crabtree gibi isimler de yer alıyor. Bu proje için düğmeye basan ekibin sinema filmi ile birlikte 12 bölümlük mini bir anime dizisine imza atacağı belirtilmiş. Tıpkı çizgi romanda olduğu gibi bu karakteri ekranlarda da Keanu Reeves canlandıracak.

Brzrkr çizgi romanına baktığımızda se fantastik bir hikayeye sahip olduğunu görüyoruz. Bu hikayede ölümsüz bir savaşçının tam 80.000 yıldır vermiş olduğu mücadele anlatılıyor. Keanu Reeves'tan ilham alınarak oluşturulan ve görünüşüyle de ona benzeyen karakterimizin ismi ise sadece B olarak biliniyor. yarı ölümlü ve tahmin edebileceğiniz gibi yarı tanrı olan bu karakteri ordu ile savaşlara katılan bir şekilde izleyeceğiz. Brzrkr çizgi romanı özellikle sahip olduğu şiddet ve kanlı sahneleri ile dikkatleri üzerine toplayan bir seri olmuştu.

Keanu Reeves çizgi roman uyarlaması Brzrkr projesinde yer alacak

Brzrkr filmi ve anime serisi geliyor

Netflix'te yayınlanacak olan bu projenin sinema filminde ana hikaye anlatılırken anime serisinde ise hikaye adına daha fazla detaya kavuşacağız. Anime serisinin aynı zamanda Brzrkr dünyasını daha detaylı bir şekilde ve farklı yönlerden ele alacağı da belirtilmiş. Keanu Reeves aynı zamanda anime projesinde de kendi karakterine sesiyle hayat verecek. Projenin prodüksiyon ve yayın tarihi ise henüz belli değil.

Son dönemde Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand karakteriyle de oyun tarafında gündemde olan Keanu Reeves böylelikle dolu bir takvime sahip oldu diyebiliriz. The Matrix 4, John Wick: Chapter 4 ve John Wick: Chapter 5 projelerinde de yer alan Keanu Reeves, aynı zamanda Rain isimli bir dizi projesinde de boy gösterecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 21:01
Bu çizgi romanı okumak isteyenler varsa linkteki blogdan Türkçe okuyabilir; ucracizgiroman.blogspot.com/2021/03/brzrkr-01.html
Kalan Karakter: 300 Gönder
Keanu Reeves çizgi roman uyarlaması Brzrkr projesinde yer alacak
İlginizi Çekebilir