Kena: Bridge of Spirit yaklaşık bir ay ertelendi

Ersin Kılıç 29.07.2021 - 11:48
Ağustos ayının en önemli yapımlarından biri olan Kena: Bridge of Spirit yaklaşık bir aylık gecikme ile birlikte 21 Eylül'e ertelendi.

Kena: Bridge of Spirit oyunundan kötü bir haber geldi ve oyunun yaklaşık bir ay ertelendiği açıklandı. Yeni nesil konsolların yanı sıra PC platformuna da gelecek olan oyun Ağustos ayının en önemli yapımlarından biri olarak gösteriliyordu. Özellikle tatlı grafik tarzı ve oynanış dinamikleriyle ön plana çıkan Kena: Bridge of Spirits yeni çıkış tarihi 24 Ağustos'tan 21 Eylül'e kaydırılmış oldu. 

Kena: Bridge of Spirits 21 Eylül'de çıkacak

21 Eylül'e ertelenen oyunun normal şartlarda geçtiğimiz yıl çıkması gerekiyordu. Covid-19 salgını sebebi ile bir yıllık bir erteleme alan yapım böylelikle bir ay daha ileri tarihe atılmış oldu. Açıkçası şahsen oyun çıkışının az olduğu Ağustos ayının Kena: Bridge of Spirit için büyük bir avantaj olduğunu düşünüyordum. Eylül ayının Ağustos'a göre daha yoğun geçeceğini düşünüyorum. Bu durumun oyunun satışlarına nasıl yansıyacağını ise bizlere zaman gösterecek. Yine de sahip olduğu potansiyel ile güzel puanlar alırsa satış listelerinde üst sıralara tırmanacaktır.

Kena: Bridge of Spirit yaklaşık bir ay ertelendi

Kena: Bridge of Spirits bir yolculuk hikayesinin yanı sıra keşif, bulmaca çözme ve tempolu dövüş dinamiklerini birleştirmeye çalışan bir oyun olacak. Oyuna da ismini veren kena isimli karakteri yöneteceğimiz yapımda asamız sayesinde birçok bulmacayı çözebileceğimiz gibi aksiyon anlarında da bitirici vuruşları yapabileceğiz. Rot adı verilen mini dostlarımız ise hem tavırları hem de bulmacaları çözme konusundaki yardımları ile oyunun kilit noktalarından birisi olacak. Oyunda ayrıca yeni özellikleri açma gibi dinamikler olacağı da belirtilmiş. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kena: Bridge of Spirit yaklaşık bir ay ertelendi
İlginizi Çekebilir