Kirby Fighters 2, Nintendo Switch için çıktı

Özgür Deveci 24.09.2020 - 15:10
Nintendo tarafından geliştirilen ve yayınlanan platform dövüş oyunu Kirby Fighters 2, Switch için resmi olarak duyuruldu.

Dünkü sızıntının ardından Nintendo, Kirby Fighters 2'yi Switch için resmi olarak duyurdu. Duyurulmasıyla birlikte piyasaya çıkan oyun, Nintendo eShop mağazasında 19,99$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

2014 yılında Nintendo 3DS platformu için piyasaya çıkan Kirby Triple Deluxe derlemesinin bir parçası ve orijinal Super Smash Bros'un devamı niteliğinde olan Kirby Fighters 2, Kirby karakterlerinin yanı sıra Bandana Waddle Dee, Meta Knight, King Dedede, Gooey ve Magolor olmak üzere toplamda 22 karakter sınıfını içeriyor. Buna ek olarak oyun King Dedede ve Meta Knight'a odaklanan bir hikaye modu ile yerel ve çevrimiçi olarak dört kişiye kadar çok oyunculu modu destekliyor.

Kirby Fighters 2, Nintendo Switch için çıktı

Kirby Fighters 2, tek bir Switch üzerinden dört Joy-Con destekliyor

Kirby Fighters ilk olarak Nintendo 3DS için piyasaya çıkan Kirby: Triple Deluxe paketinde çok oyunculu bir mod olarak karşımıza çıktı. Oyunun genişletilmiş sürümü olan Kirby Fighters Deluxe ise, sonrasında bağımsız bir oyun olarak oyunculara sunuldu. Oynanış yapısıyla Super Smash Bros'a oldukça benzeyen Kirby Fighters, oynanabilir karakterler olarak yalnızca Kirby'nin kopyalama yeteneklerini içeriyordu. Bu nedenle Kirby Fighters 2, selefine nazaran geliştirilmiş ve yeni içeriklerle güncellenmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Oyunun yeni nesil platforma geçmesiyle birlikte yeni oyun modlarını beraberinde getiriyor. Çevrimiçi ve yerel oyun modlarının yanı sıra tek bir Switch üzerinden dört Joy-Con desteği bulunan oyunun hikaye modunda isterseniz tek başınıza isterseniz de takım olarak dövüşebileceksiniz. Oyunu çok oyunculu modda oynamayı dört gözle bekleyenler için de güzel bir haberimiz var. Kirby Fighters 2, tek bir Switch üzerinden dört Joy-Con ile dört oyuncuya kadar oynamayı destekliyor.

Oyunun hikaye modunda ise amacınız her katta bulunan düşmanlarla ayrı ayrı dövüşerek kulenin en üst katına ulaşmak. Kulenin zirvesine ulaştığınızda da Meta Knight ve King Dedede, sizi dostça bir düelloya davet edecek. Bu düelloyu kazanabilmeniz için yapmanız gerekenler ise çok basit. Kilit yeteneklerinizi kopyalamak. Yeni oyunumuzla birlikte minik pofuduğumuzun toplamda 17 farklı kopyalanabilir yeteneği bulunuyor. Ayrıca oyunda Kirby karakterlerinin yanı sıra Bandana Waddle Dee, Meta Knight, King Dedede, Gooey ve Magolor olmak üzere toplamda 22 karakter sınıfını yer alıyor. Oyunda dövüştükçe güçlenecek ve bosslarımızın karşısına daha kuvvetli bir şekilde çıkacağız.

Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kirby Fighters 2, Nintendo Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir